veliki uspeh

Rame uz rame sa holivudskim velikanima: Stefan Kapičić nastavlja svoj put ka zvezdanom vrhu

0

Stefan Kapičić jedan je od retkih naših glumaca koji punom parom krči sebi put u Holivudu. Na svetske liste glumaca lansirala ga je uloga superheroja Kolosa u filmu „Dedpul“, a snimanje nastavka je, kako nam otkriva, u toku.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovih dana Stefan je u Vankuveru, gde u društvu Rajana Rejnoldsa i reditelja Dejvida Liča snima drugi deo filma o popularnom Marvelovom junaku, a premijera se očekuje sledeće godine, piše Kurir.

 

Treba li njen suprug da se zabrine? Stefan Kapičić na dodeli Zlatnih globusa u zagrljaju jedne od najlepših glumica na svetu (FOTO)
 

Iako je stalno na setovima, uspeli smo da ga uhvatimo na trenutak da nam otkrije kako teče snimanje, ali i šta je još u njegovom rasporedu, jer strani mediji uveliko pišu o njegovoj saradnji s glumcem Dž. K. Simonsom.

 

Naša srca je osvojio još odavno, a sada se bacio na Holivud: Stefan Kapičić u društvu svetskih faca (FOTO)
 

- Trenutno sam u Vankuveru. Snimanje drugog dela „Dedpula“ je u toku, a pravo ovamo sam stigao iz Berlina. Tamo sam završio snimanje serije „Counterpart“, rame uz rame sa Dž. K. Simonsom. Bila mi je velika čast i zadovoljstvo - rekao je Kapičić.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker