Avion jedva sleteo

Nije mu bilo svejedno: Svi detalji leta zbog kojeg je izraz lica slavnog Željka Joksimovića otkrivao samo jedno - strah

0

Prava drama zadesila je Željka Joksimovića tokom leta iz Atine. Izvor iz istog aviona prokomentarisao je kako je sreća u nesreći to što kraj pevača nisu bili sinčić Kosta i trudna supruga Jovana...

foto: Miloš Ćetković
foto: Miloš Ćetković

U nedelju tokom leta iz Atine u Crnu Goru, pevača Željka Joksimovića, kako saznaje Kurir, zadesila je prava drama. Naime, iako se ranije nije plašio letenja, pevač je ovoga puta zaista bio u panici, kao i ostatak ljudi koji su putovali sa njim, usled snažnih turbulencija zbog kojih je avion jedva sleteo u Podgoricu.

 

Željko Joksimović: Šta sam prvo uradio kada sam saznao da je Jovana u drugom stanju

Sreća pa sa njim nisu bili sin Kosta i trudna supruga Jovana, već je bio u društvu saradnika. Zbog jakog vetra, Željko je imao nemiran let i nije mu bilo svejedno. Avion se krivio i tresao, pa su se i putnici uspaničili. Svi su se pitali da li će bezbedno stići. Željku se strah primetio na licu, a i više puta je prokomentarisao da ne može da dočeka da avion sleti", rekao je izvor koji je bio u istom avionu.

Fotografija koju su želeli da sakriju otkrila je njihova osećanja: Jovana i Željko Joksimović u iščekivanju blizanaca (FOTO)

 

Čim je sleteo u Podgoricu, odmah se uputio u Budvu na koncert, koji je održao u najvećoj diskoteci na otvorenom.


Veče za pamćenje: Željko Joksimović održao koncert u Budvi o kojem će mnogi pričati

 

Željko je prethodno sa prijateljima prošetao Starim gradom, gde se jedva probio kroz gužvu. Fanovi su mu prilazili kako bi se fotografisali sa njim, a kada im je ispunio želju, seo je u jedan restoran, da se opusti pred nastup.

 

 

makonda-tracker