ogorčena

Supruga fudbalera Darka Kovačevića progovorila o stravičnoj nesreći u kojoj je učestvovala njihova ćerka: Želimo da javnosti u Srbiji sazna pravu istinu, Stela nije vozila pod dejstvom alkohola!

0

Danijela Kovačević, supruga sportskog direktora atinskog Olimpijakosa ogorčena je povodom pisanja grčkih medija koji su za Stelu Kovačević pisali da je u alkoholisanom stanju izazvala stravičnu saobraćajnu nesreću.

foto: Kurir sport/privatna arhiva
foto: Kurir sport/privatna arhiva


Stelinu majku zabolele su neistine koje su plasirali grčki mediji, a potom ih prenela i srpska štampa, zbog čega je rešila da javno progovori o saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovala njena ćerka.

 

Ćerka našeg proslavljenog fudbalera izazvala tešku saobraćajnu nesreću

foto: Kurir sport/privatna arhiva

- Želim da najpre ukažem na mnogo nelogičnih činjenica, da ne kažem laži i izmišljotina, koje su se pojavile u medijima, ovde u Grčkoj, a potom i u Srbiji. Stela ima 21, a ne 18 godina kako su napisali. Srećom niko te večeri nije teže povređen, a svi akteri prošli su samo sa lakšim telesnim povredama, uključujući, i našu ćerku. Ona je upravljala svojim “ range roverom”, a ne vozilom čiji sam ja vlasnik- priča Danijela i nastavlja:

 

- Stela je nakon noćnog provoda, u društvu drugarice, povezla i dvojicu drugara, koji nisu imali prevoz do kuće. Iznenada tokom vožnje, Stela je izgubila kontrolu nad vozilom i zakačila bankninu. S obzirom da je mlad i neiskusan vozač, udarila je u drugo vozilo kojim je upravljala žena. Ona nije povređena i osim materijalne, nije pretrpela nikakvu štetu. Važno je naglasiti da Stela nije bila pod dejstvom alkohola, što je policija zvanično i potvrdila - kaže Danijela.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker