skandal!

Šeron Stoun joj odmah odgovorila: Isplivalo pismo u kojem je Madona ogovarala slavne lepotice - ne krijući da im zavidi

0

Pre nekoliko dana, svetlost dana je ugledalo pismo kojim se nekrunisana kraljica popa osvrnula na uspehe svojih koleginica i istakla da je on frustira.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kontroverzna pevačica je u pismu koje je poslala svom bliskom prijatelju i glumcu Džonu Enosu preterala s vređanjem koleginica. Pismo se nakon više godina ponovo našlo u centru medijske pažnje jer ovih dana odlazi na aukciju, gde će biti prodato za oko pet hiljada dolara, kako se procenjuje.

 

Razlika u godina joj nikada nije bila prepreka: Madona u zagrljaju novog klinca (FOTO)

 

Ipak, u javnosti se prvi put pojavilo celo pismo u kojem Madona, između ostalog, kaže:

 

- Toliko je frustrirajuće čitati o tome kako Vitni Hjuston ima muzičku karijeru kakvu ja želim, a Šeron Stoun filmsku koju ja nikad neću imati. Ali ne zato što ja želim da budem kao te žene, radije bih umrla. Toliko su prosečne, a nekako uvek uspevaju da budu glavni akteri i merilo uspešnosti, to me vređa - navodi se u samo jednom delu podugačkog pisma u kojem pevačica izražava nezadovoljstvo tadašnjom scenom.

 

foto: Profimedia

- Sve što radim je toliko originalno i u sve dajem toliko sebe, kao i u svoju knjigu i sve albume, ali na kraju to mi samo donosi bol - nastavila je.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker