Hyundai novi sponzor FK Crvene Zvezde

Na Marakani je danas ozvaničena saradnja između fudbalskog kluba Crvena Zvezda i automobilske kompanije Hyundai Auto Beograd koja je zvanično postala sponzor fudbalskog kluba Crvena Zvezda
0
1 / 6

Hyundai Motor Company od 1999. godine sponzoriše najveće fudbalske sportske događaje na svetu kao što su Evropska i Svetska prvenstva u fudbalu. Nastavljajući tradiciju sponzorisanja fudbala, zvanični zastupnik Hyundai brenda za Srbiju, Hyundai Auto Beograd, potpisao je ugovor o sponzorisanju najtrofejnijeg srpskog fudbalskog kluba Crvena Zvezda. Od sada će predstavnici fudbalskog kluba Crvena Zvezda voziti najrazličitije modele marke Hyundai a dresove igrača krasiće ime ove renomirane automobilske kuće.

Na konferenciji za medije prisutnima su se obratili  predsednik fudbalskog kluba Crvena Zvezda Vladan Lukić i generalni direktor Hyundai Auto Beograda Slavc Habič.

- Uz Hyundai imamo još veću obavezu dobrih igara i rezultata jer su oni kompanija koja fudbal igra na vrhunskom nivou. Sigurni smo da će unaprediti i našu igru odnosno rezultate. Crvena zvezda će nastaviti da se razvija i na terenu i u marketinško-sponzorskom smislu – rekao je Vladan Lukić.

makonda-tracker