Sigurna

Sofija Milošević: Njemu Adem veruje da će da me čuva (FOTO)

0

Dok je Adem Ljajić u Italiji, lepotica Sofija Milošević vreme provodi bezbrižno u rodnom gradu, a evo i zašto...

foto: Danilo Pavlović
foto: Danilo Pavlović

Manekenka Sofija Milošević odlučila je da se odmori u rodnom gradu. Na proslavi godišnjice jednog magazina društvo joj nije pravio napadač fudbalskog kluba Torino, ali mlada lepotica otkrila je u čemu je stvar.

 

A post shared by SofijaMilo (@sofijamilo) on

Adem je u Italiji, gde je sa svojim timom otišao na pripreme. Leto je doba kada je najzauzetiji, a tada je vredniji nego ja. A i da je ovde, ne verujem da bi išao sa mnom, jer ne voli da se eksponira", rekla je Sofija.

Iako Adem ne voli da se eksponira, veoma mu je važno sa kim Sofija provodi vreme kada nisu zajedno.

 

Samo za Ademove oči: Strastvena Sofija Milošević u haljini koja sama pada (FOTO)

Tu sam sa drugom, koji me čuva. Njemu Adem veruje da će da me sačuva", izjavila je Sofija kroz šalu i dodala da u njihovoj vezi apsolutno nema mesta za treću osobu.

Na pitanje kako reaguje kada u novinama vidi fotografiju dragog u društvu druge devojke, Sofija odgovara:

To se ne dešava, ja sam jedina mačka tu."

 

A post shared by SofijaMilo (@sofijamilo) on

Na početku nije bilo tako... Naime, manekenka i fudbaler otpočeli su turbulentnu romansu krajem 2015. godine, koju su i krili od javnosti. Međutim, emocije nisu uspeli da sakriju, kao ni želju da svaki slobodan trenutak provedu zajedno. Tako je u prvim mesecima romanse Sofija, koja godinama živi i radi u Americi, često dolazila u Italiju gde Ljajić igra, bodrila ga sa tribina, a zajedničke fotografije Miloševićeva je često objaviljivala na društvenoj mreži Instagram.

 

makonda-tracker