Milorad Čavić i Ivana Đerisilo: Zajedno u dobru i zlu…

0
Pošto je 21. jula operisao leđa u Nemačkoj, naš najbolji plivač Milorad Čavić i njegova devojka, odbojkašica Ivana Đerisilo, pripremne dane pred njegovu hiruršku intervenciju proveli su u Americi
Foto: Story press
Foto: Story press

Uprkos tome što je vest o njihovom razlazu krajem prošle godine uzburkala domaće medije, emotivni partneri koji već dve godine uživaju u skladnoj romansi, odbojkaška reprezentativka Ivana Đerisilo i najbolji srpski plivač Milorad Čavić, zaljubljeniji su nego ikada pre.  Dvadesetsedmogodišnja igračica turskog kluba Galatasaraj i godinu dana mlađi plivač koriste svaki slobodan trenutak da se posvete jedno drugom, a s obzirom na to da su oboje profesionalni sportisti koji su u dosadašnjim karijerama ostvarili zapažene rezultate, momenti kada mogu zajedno da uživaju veoma su retki. Upravo zbog toga, Ivana i Milorad vreme koje provode u Beogradu koriste za romantične predahe i noćni provod. Zaljubljeni partneri su nedavno sve svoje obaveze odložili zarad nezaboravnog izlaska na popularni beogradski splav Sound, gde su naočigled prisutnih tokom cele večeri razmenjivali nežnosti. Inače, pre dve nedelje, odbojkašica i plivač otputovali su u Sjedinjene Američke Države kako bi se oboje relaksirali od napornih obaveza, ali i da bi se Čavić pripremio za operaciju leđa kojoj je podvrgnut 21. jula u Minhenu. Iako je izuzetno želeo da učestvuje na šampionatu Evrope 4. avgusta u Budimpešti, popularni sportista morao je da otkaže svoje pojavljivanje na ovom takmičenju zbog iznenadnih zdravstvenih problema. Njegova voljena izabranica tokom teškog perioda priprema za operaciju i kasnijeg oporavka biće uz Milorada i pružiće mu neophodnu podršku kako bi prebrodio ovaj krizni period. Uprkos činjenici da se poslednjih meseci u medijima često spekulisalo da Ivana i Milorad planiraju potomstvo, atraktivna plavuša je nedavno za magazin Story izjavila kako o tome još ne razmišljaju.

- Ne planiramo bebu. Kada zatrudnim, pevaću od sreće i to sigurno neću kriti. Dete je nešto najlepše što može da vam se dogodi u životu, ali isto tako morate da mu se predate u potpunosti. Ne pričamo o tome da li bismo voleli muško ili žensko dete jer smo zaista daleko od toga. Ja trenutno ne mogu da dam sto odsto sebe detetu jer još igram odbojku, a Milorad i dalje pliva. Kada budemo spremni da svoje karijere stavimo u drugi plan, tada ćemo se verovatno venčati i praviti decu – rekla je pre mesec dana slavna odbojkašica.

 

Moni Marković

makonda-tracker