Jelena Karleuša: Ne želim da mužu pravim probleme

Pevačica Jelena Karleuša-Tošić otkriva na koji način je proslavila drugu godišnjicu braka sa suprugom Duškom Tošićem i ističe kako ne želi da komentariše njegov prelazak u Crvenu zvezdu da mu ne bi pravila probleme
1
1 / 4 Foto: Milena Rakočević

Samo dan pre nego što je dvadeset i osmog juna proslavila drugu godišnjicu braka sa svojim suprugom, fudbalerom Duškom Tošićem, muzička zvezda Jelena Karleuša-Tošić povredila je nogu. Naime, pevačica je dolazeći na Aerodrom Nikola Tesla nezgodno stala na pokretne stepenice, okliznula se i pala, ali na sreću povreda kolena nije bila toliko ozbiljna pa je Jelena mogla da nastavi s koncertnim aktivnostima. Karleuši je odmah stavljena longeta kako bi koleno bilo fiksirano, a po preporuci lekara trebalo je da miruje nekoliko dana. Međutim, zvezda šou-biznisa nije želela da propusti romantičnu proslavu godišnjice braka sa voljenim suprugom.

- Skoro da sam se u potpunosti oporavila i uskoro ću biti kao nova. Povreda me nije sprečila da godišnjicu proslavim na romantičnoj večeri, uz ribu i belo vino. Duško je morao da me unese u restoran, što je svemu dalo još veću notu romantike. Potrudio se da u restoranu budemo samo on i ja, a sve je bilo ukrašeno svećama i crvenim ružama. Imam veoma  romantičnog i pažljivog muža – otkriva Jelena čiji je izabranik prošle nedelje potpisao ugovor sa FK Crvena zvezda, zbog čega će pevačica u Beogradu nastaviti život sa svojom porodicom.

- Uopšte ne planiram da se pojavljujem na Duškovim utakmicama jer ne želim da svojim prisustvom bilo šta remetim i to je moj definitivni stav. Ne mešam se suprugu u poslovne odluke, kao što to neki pogrešno misle, i podržavam ga u svemu. Zvezdi čestitam jer je dovela najboljeg levog beka Evrope, a svom mužu to što je postao član kluba za koji je od malih nogu navijao – kaže Karleuša, čije su izjave o najvažnijoj sporednoj stvari na svetu često pogrešno tumačene u domaćim medijima.

- Od sada ne želim više da me bilo šta pitate u vezi s fudbalom i Crvenom zvezdom jer moje reči uvek mogu pogrešno da se protumače od strane zlonamernih osoba – ističe pevačica koja će svom dragom pružati veliku podršku.

- Navijaću ispred televizora, tako da na Marakani jedino može da bude vruće zbog Duškovih sportskih podviga – sigurna je Karleuša koja ne strahuje od mogućnosti da pojedine navijačke grupe iskoriste njeno ime u pogrdnom kontekstu kada budu navijali protiv Crvene zvezde.

- Ako se to desi, Duško je vrhunski profesionalac i na njegovu igru to sigurno neće uticati, a mene takve stvari ne dotiču – kaže Jelena koja će se sa suprugom i ćerkama, jednoipogodišnjom Atinom i desetomesečnom Nikom, uskoro preseliti u luksuzni penthaus na Dedinje.

- Ovog meseca trebalo bi konačno da se preselimo. Dedinje je u svakom slučaju bliže Marakani od Bežanijske kose, tako da Duško insistira da uskoro uđemo u novi dom. Još nije sve gotovo za useljenje, ali šta je tu je. U svakom slučaju, mnogo je lakše kada smo u Beogradu  – ističe pevačica.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker