kada se kamere ugase

Čuvali su ovaj trenutak od svih, ali bezuspešno: Fotografija otkriva pravu istinu o Ani Ivanović i Bastijanu Švajnštajgeru (FOTO)

0

Dok su mislili da ih niko ne posmatra, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger otkrili su detalj o svom odnosu koji je izazvao veliku pažnju javnosti. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznati par je nedavno proslavio prvu godinu braka. Nakon romantične proslave godišnjice braka, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger obradovali su svoje fanove mnoštvom divnih fotografija.

 

Oživeli su najromantičniji trenutak sa glamuroznog venčanja: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger proslavljaju godišnjicu braka (FOTO)

 

Ipak, ono što nisu želeli da objave izazvalo je pravo iznenađenje.

 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

Poznati par svoje putovanje nastavio je na Majorci gde su im se pridružili i roditelji, kako Anini, tako i Bastijanovi. Ipak, njih dvoje su pronašli nekoliko trenutaka za sebe, a fotografija koja je nastala tom prilikom oduševila je mnoštvo njihovih fanova.

 

Reči podrške i utehe za našu Anu Ivanović: Fanovi su iščekivali najlepše vesti a dočekala ih je ova NEOČEKIVANA odluka (VIDEO)

 

Nakon mnogobrojnih spekulacija o njihovom braku, Ana i Bastijan zaljubljeni su kao prvog dana o čemu i svedoči ovaj trenutak koji su poželeli da ljubomorno sačuvaju od svih.

 

 

A post shared by @ana_schweinsteiger on

 

makonda-tracker