Minja Miletić i Vlada Stanojević u ulozi prodavaca

Poznate ličnosti su sinoć u okviru humanitarne akcije Sat za roditeljsku kuću bile u ulozi prodavaca u objektima Corner Shopa, da bi prikupili sredstva za nastavak opremanja Roditeljske kuće pri Institutu za majku i dete Dr Vukan Čupić
1
1 / 7

Akciju su organizovali Udruženje roditelja dece obolele od malignih oboljenja Zvončica i Corner Shop, a podržale su je brojne poznate ličnosti. Tako su Beograđane u objektima u Ulici Kralja Milana, Svetogorskoj i na Trgu Republike kao prodavci dočekali voditelji TV Pink Vlada Stanojević i Minja Miletić, Miljan Milićević i Ivan Tešanović sa TV FOX, voditeljke TV Avala i Studija B Marina Kotevski, Slađana Slavković i Ivana Vučićević, stilista Ašok Murti i glumac Slobodan Stefanović .

Udruženje Zvončica organizovalo je ovu akciju kako bi se pomoglo roditeljima, koji se osim sa bolešću svoje dece suočavaju i sa drugim problemima, kao što je činjenica da se u Roditeljskoj kući sa 12 apartmana i isto toliko porodica nalazi samo jedna mašina za pranje i sušenje veša.

Corner Shop planira da ovakve akcijeorganizuje sve dok se ne obezbedi i poslednja stvar neophodna za normalno funkcionisanje Roditeljske kuće.

makonda-tracker