Ana i Vlade Divac: Donirajte svoj sitniš

0
Na aerodromu Nikola Tesla putnici mogu da ostave svoj sitniš u posebno označene kutije i tako se uključiti u akciju Možeš i Ti, fonda Ana i Vlade Divac.

Sva prikupljena sredstva u potpunosti će biti uložena za rešavanje stambenog pitanja izbeglih i interno raseljenih lica koji i dalje žive u kolektivnim centrima širom Srbije. Na aerodromu će uskoro biti postavljen i štand Fonda na kojem će svako moći da da doprinos akciji Možeš i Ti, kupovinom jednog od posebno dizajniranih suvenira. U ponudi će se naći majice sa natpisima I Love Serbia, I Love Belgrade, I Love Novi Sad, I Love Niš, kao i posteri i privesci za ključeve. Jedna od naših najpoznatijih modnih kreatorki, Verica Rakočević je dizajnirala ukrasne sveće koje će takođe naći na štandu Fonda.

- Zahvaljujemo se JP Aerodrom Nikola Tesla što su nam velikodušno ustupili prostor i pomogli nam da u akciju Možeš i Ti uključimo i sve putnike koji svojim sitnim novcem naprave krupne promene u životima izbeglih i interno raseljenih porodica. Velikim delom su takve donacije doprinele da kroz naše akcije prikupimo sredstva za zbrinjavanje 202 porodice iz kolektivnih centara koje sada žive u svojim domovima. Zato sve putnike koji se zateknu na aerodromu Nikola Tesla  pozivam da nam se pridruže u akciji i doniraju svoj sitniš - rekla je Snežana Divac, predsednica Upravnog odbora fonda Ana i Vlade Divac.

makonda-tracker