Foto

Muškarac o kojem sve žene maštaju: Jednim potezom Vlada Vuksanović otopio je srca svih dama

0

Maneken Vlada Vuksanović, koji je široj javnosti postao poznat po vezi sa Natašom Bekvalac, uspeo je jednim potezom da razneži stotine devojaka

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Maneken Vlada Vuksanović jedan je od najpoznatijih neženja u Srbiji. Zgodan, lep i šarmantan  meta je mnogih devojaka, ipak , javnosti osim pevačice Bekvalac nije poznata nijedna njegova izabranica. Možda je upravo zbog tajanstvenog emotivnog statusa još intrigantniji devojkama.

 

 

Bio je veren sa Natašom Bekvalac, devojke ga obožavaju, a sada izgleda bolje nego ikada pre: Vlada Vuksanović, najpoželjniji neženja

 

Na društvenoj mreži Instagram, ovog markatnog zavodnika sledi više od 35.000 ljudi. Pored provokativnih fotografija i onih profesionalnih iz kampanja,  jedna se izdvojila. 

 

Upravo ova fotografija za samo sat vremena je dobila skoro 3.000 lajkova. 

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

Vlada se fotografisao sa preslatkim kučencetom i pokazao svoju nežnu stranu zbog koje su njegove obožavateljke bukvalno pale u trans.

 

A post shared by Vladimir Vuksanovic (@vladavuks) on

Širokog osmeha,  sa malenim spićem u rukama,  Vuksanović je apsolutno rastopio ženska srca i dobio još veći broj dama koje bi poželele da budu u vezi sa njim.

makonda-tracker