Lindzi Lohan u zatvoru

0
Kontroverzna Lindzi Lohan juče je počela odsluženje kazne u zatvoru u okolinu Los Anđelesa, a samo dan pred odlazak iza rešetaka njen novi advokat dao joj je otkaz.

Robert Šapiro, koji je dan pred njen odlazak u zatvor trebalo da zastupa popularnu glumicu na sudu, dao je otkaz iz nepoznatih razloga. Dvadesetčetvorogodišnja zvezda Diznijevih filmova nedavno se dobrovoljno prijavila u ustanovu za odvikavanje od opijata Pickford Lofts, koju je osnovao Šapiro. Još uvek nisu poznati razlozi kraha njihove saradnje, a problematična Lindzi nije izgublila smisao sa humor pa se pred odlazak na odsluženje kazne našalila sa svojim pratiocima na socijalnoj mreži Twitter.

- Nikada nisam ni pomišljala da ću imati rezervaciju u zatvoru… - otkrila je Lindzi svojim fanovima.

Lindzi je juče počela odsluženje kazne, a zatvorenice su glumici pripremile doček zbog kog se ponovo osećala kao prava zvezda. Dok je oblačila narandžasti zatvorski kombinezon, govorile su joj da je vole i da se drži. Olakšavajuća okolnost za Lohanovu jeste što će umesto svih 90 dana na koliko je osuđena odslužiti samo 14 dana kazne. Jedna od devojaka koja je napustila zatvor nakon ulaska zvezde dečijih filmova, otkrila je novinarima da je popularna plavuša pri ulasku u zatvor plakala, ali joj je veoma značila podrška drugih zatvorenica. Lohanova neće deliti ćeliju sa drugim osuđenicama, već će biti u samici, kako bi bila što sigurnija.

Danilo Mašojević

Pogledajte kako je izgledao ulazak Lindzi Lohan u zatvor...

 

makonda-tracker