Šokirala

DANAS ČEKAJU SINA, A O NJIHOVOM VENČANJU SE I DALJE PRIČA: Kada je supruga Bali-bega ušetala u salu, svi su komentarisali samo JEDNU stvar (FOTO)

0

Kada je buduća gospođa Bali-beg kročila na ceremoniju, 500 pogleda ju je pratilo, a svi su mislili istu stvar, i to vezanu za njenu venčanicu

foto: Facebook Printscreen
foto: Facebook Printscreen

Turska svadba godine, kako mediji nazivaju venčanje Buraka Ozčivita, neodoljivog Bali-bega, i Fahrije Evdžen zaista je bila glamurozna. 

 

Mladenci su na ceremoniju u prelepoj osmanskoj vili stigli romantičnim putem: brodom preko Bosfora. Odmah potom započelo je venčanje, a kumovi su im bili Banu i Timur Savdži, poznatni producent, inače glavni "krivac" što je mladi glumac postao zvezda.

 

 

On je, naime, nestašnom Buraku poverio ulogu dostojanstvenog Bali-bega u istorijskom spektaklu "Sulejman Veličanstveni" iako je malo ko verovao da je on može izneti. Uz to, Timur je Buraka i Fahrije spojio u "Dnevniku jedne ljubavi", seriji tokom koje se među njima rodila ljubav pre nešto više od tri godine. Time je očigledno zaradio čast da im bude svedok na venčanju.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker