sve je spremno za venčanje godine

Čak ni dronovi neće moći da priđu restoranu: Otkriveni novi detalji Jelisavetine i Teove svadbe

1

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin u nedelju će pred više desetina zvanica izgovoriti sudbonosno da, a u restoran će moći da uđu samo oni sa pozivnicom.

foto: Kurir
foto: Kurir

Dok Miloš Teodosić boravi u Crnoj Gori, gde danima slavi momačko veče, Jelisaveta Orašanin priprema se za poslednju predstavu koju će odigrati pre svadbe. U međuvremenu pravi poslednje pripreme za svadbu koja će se održati u nedelju na Senjaku.

 

On proslavljao momačko veče, a ona privukla sve poglede: Dok se Teodosić provodio sa društvom, Jelisaveta je imala druge planove (FOTO)

 

Svadbu će obezbeđivati desetoro pripadnika privatnog obezbeđenja, a sve mere su preduzete kako bi Jelisaveta i Teodosić bez ikakvog ometanja proslavili sklapanje bračne zajednice. Jedna od rigoroznijih mera je da će tokom čitavog dana u restoranu biti postavljeni ometači za dronove.

 


- Par je želeo po svaku cenu da osigura privatnost. Kako nisu želeli da se svadba pretvori u cirkus, zvali su nekoliko desetina zvanica, a potrudili su se da se svi osećaju maksimalno opušteno, a ne kao da su pod budnim okom javnosti - kaže dobro obavešten izvor.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker