Jedostavna, ali šik

Venčanica koja će i vama izmamiti suze radosnice: Romantična njujorška svadba Emi Rosum od koje zastaje dah (FOTO)

0

Nakon prvog susreta tada buduće mlade i kreatorke, favorit bila je - jedna haljina. Ipak, prvobitna varijanta je bila od muslina, da bi obe odlučile da je muslin nekako previše mekan i nežan za ovu siluetu... Na kraju, odlučile su se za svilu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Emi Rosum udala se za kreatora serije Mr. Robot, Sema Esmaila, u glavnoj sinagogi u Njujorku. U otmenoj kreaciji otkrivenih ramena, piše Elle, i sa dramatičnim šlepom, lepotica je izgledala kao princeza iz bajke.

Čim sam se verila imala sam na umu (Karolinu) Hereru za svoju venčanicu. Međutim, iako imam i to prilično dugo tablu sa svadbenim inspiracijama na Pinterestu, nisam znala šta želim konkretno. Ni kakav kroj, niti materijal. Sećam se da sam zakazala sastanak sa njom i da smo dugo pričale o siluetama koje je osmislila u svojoj poslednjoj bridal kolekciji koja me je oduševila." 

 

A post shared by HELLO! US (@hellomagus) on

Takođe smo pričale o mom ukusu i preferencijama baš u sferi kroja. Na kraju smo došle na ideju da mi dizajnira haljinu koja je moderna, sveža i koja bi u gornjem delu imala oblik inspirisan Gugenhajmom, u kome sam planirala da održim prijem gostiju."

Jedno venčanje, dve venčanice: Ruski glamur i ekstravagancija o kojima priča ceo svet (FOTO)

 

Nakon razgovora i prvog susreta kreatorka je uradila nekoliko probnih skica i pokazala ih glumici.

Emi je htela nešto što je šik ali jednostavno. Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa njom. Verovale smo jedna drugoj neizmerno. Dok je kompletna silueta i sam model vrlo tradicionalan, dekolte i gornji deo su moderni i stoje joj savršeno jer Emi ima savršenu, manekensku figuru," izjavila je Karolina ne skrvajući oduševljenje što je Emi baš nju izabrala.

 

A post shared by TRENDUS.COM (@trendus) on

 

makonda-tracker