Ljubavna bajka

Njihovo venčanje je glavna tema, a ovako je sve počelo: Malo koja dama bi imala toliko hrabrosti kao Dana Karić (FOTO)

0
Danica Karić i njen izabranik Nikola Stoilković su u 2017. godinu uplovili na najbolji mogući način - nezaboravnim venčanjem o kojem svi pričaju. Međutim, evo kako je njihova ljubav počela.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Danica Karić, ćerka Bogoljuba Karića, sinoć udala za Vranjanca Nikolu Stoilkovića sa kojim je nekoliko meseci bila u vezi.

 

Sudbonosno DA u magičnoj noći: Svi detalji svadbe Danice Karić (VIDEO)

 

Sudbonosno "da" par je izgovorio u luksuznoj Vili Jeleni. Na svadbi je među prijateljima i rodbinom bilo i dosta poznatih ličnosti - pevač Miroslav Ilić, njegova koleginica Merima Njegomir, harmonikaš Miša Mijatović, fudbaler Dušan Dule Savić sa suprugom, ali i folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja je ujedno i zabavljala goste.

 

Udaje se Danica Karić: Evo koji gosti su među prvima pristigli na spektakularno slavlje najbogatije srpske porodice! (VIDEO)

 

Dana je rešila da zadrži svoje devojačko prezime Karić i na njega dodala izabranikovo - Stojilković. Ona je otkrila kako se smuvala sa Nikolom.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

Baš kao što je to bio slučaj na veselju kada je rečima "po običaju uzimam stvari pod svoju kontrolu" svatove zamolila da naprave malo mesta, tako je i na njihovom prvom sastanku ona bila ta koja je diktirala stvari. Upoznali su se na svadbi zajedničkih prijatelja i to upravo u vili, gde su se zarekli na večnu ljubav. Dana je prišla Vranjancu, a ubrzo ga je pitala: "Što me ne poljubiš?" Kada ni tada nije dobila adekvatan "odgovor", rešila je da to uradi sama", ispričao je jedan od gostiju sa svadbe koji je želeo da ostane anoniman.

foto: Kurir

 

Podsetimo, ovo jenjen drugi brak. Ona se 2007, posle pet godina veze, udala za pevača Daniela ĐokićaDana i Daniel su se 2011. rastali, a naredne godine i zvanično razveli.

 

foto: Dragan Kadić

 

 

makonda-tracker