Venčanje po tradicionalnim običajima

Bojana Jovanovski: Moja srpska svadba (FOTO)

0
Teniserka Bojana Jovanovski otkriva koja osećanja su je obuzela kada je sa svojim partnerom Milošem Petrovićem izgovorila sudbonosno da u Crkvi Svetog Marka na Tašmajdanu i u čemu su najviše uživali na zabavi koju su tim povodom priredili.
foto: Dragana Udovičić, story press
foto: Dragana Udovičić, story press

Mlada teniserka Bojana Jovanovski (24) i njen dugogodišnji partner, profesionalni trener Miloš Petrović (26), protekle subote zavetovali su se na večnu ljubav u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, nakon čega su upriličili veliko slavlje u beogradskom restoranu Nera. Mlada je blistala u romantičnoj venčanici balskog kroja bez bretela, koja je dodatno isticala njenu figuru, dok je stajling upotpunila nonšalantnom frizurom i diskretnom šminkom.

 

foto: Dragana Udovičić, story press

Bojanin izabranik za ovaj važan dan odabrao je teget odelo uz koje je kao modni detalj upario kravatu u istoj nijansi. Tokom večeri šarmantna sportistkinja elegantnu venčanicu zamenila je ružičastom haljinom kako bi neometano mogla da uživa u slavlju.

 

Dok su se svatovi okupljali ispred crkve, u skladu sa tradicijom uveseljavali su ih trubači, dok se nad gostima vijorila zastava Srbije. Nakon svečanog čina sklapanja braka, mladenci su razmenili romantičan poljubac i napustili crkvu s osmehom na licu.

 

Bojana Jovanovski: U vereniku imam ljubav i oslonac

 

Venčanje koje su mesecima planirali proteklo je baš po Bojaninoj i Miloševoj želji. Najbliži članovi njihovih porodica i prijatelji uživali su u zabavi upriličenoj u slavu ljubavi mladih supružnika koji su se prošle godine verili u beogradskom Zoološkom vrtu, kada su poželeli da jedno drugome izgovore sudbonosno da.

 

foto: Dragana Udovičić, story press

Nakon što su se slegli utisci sa venčanja, teniserka za magazin Story govori o prvim impresijama nakon udaje i emocijama koje su je obuzele.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani teksta...

 

makonda-tracker