uskoro pred oltarom

Sve vreme su krili vezu, a sada spremaju nesvakidašnju svadbu: Ženi se Viktor Savić! (FOTO)

0
Glumac Viktor Savić zakleće se na večnu ljubav srpskoj lepotici sa kojom je sve do sada uspevao da sakrije vezu!
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Izabranica njegovog srca je mlada Teodora Miljković, a par venčanje planira za april naredne godine. Budući mladenci već uveliko pripremaju svadbeno veselje koje će se razlikovati od onih tradicionalnih koje nalažu srpski običaji, saznaje Blic. 

 

Njegovoj magiji nema kraja: Viktor Savić u izdanju koje niste mogli ni da zamislite (FOTO)

 

Već su počeli sa pripremama svadbe. Oni su zamislili da to bude žurka na kojoj će okupiti rodbinu i prijatelje jer ipak žele da naprave veselje po svom ukusu, a da to ne bude klasična srpska svadba. Početkom aprila biće organizovana svadba, a oni su već odabrali mesto gde će se održati žurka. Buduća mlada već je odabrala dugu haljinu koju će nositi taj dan, dok Viktor još nije smislio šta će obući", priča dobro obavešten izvor Blica i otkriva da budući mladenci ne žele raskoš i luksuz.

 

To će više delovati kao tinejdžerska proslava i izlazak u neki dobar klub", otkriva izvor blizak paru, koji dodaje da je njihova ljubav počela početkom godine kada su se sreli u noćnom provodu, ali i da svih ovih meseci ljubav vešto kriju od javnosti.

 

????

A photo posted by Teodora Miljković (@laylareikoartis) on

 

Teodora studira na Fakultetu dramskih umetnosti i na trećoj godini je odseka filmske i televizijske produkcije. Zajedno su letos bili na festivalu Egzit, ali niko nije verovao da je ta ljubav između njih toliko jaka da će opstati. Oboje su srećni i zaljubljeni, a sa nestrpljenjem iščekuju venčanje. Njihovi roditelji su se upoznali, a Teodora i Viktor uskoro planiraju da započnu zajednički život", završava izvor. 

​Glumac u reperskim vodama: Pogledajte kako se Viktor Savić snašao u novoj ulozi (VIDEO)

 

Viktor Savić nije bio dostupan za komentar, dok je njegova buduća supruga Teodora Miljković kroz osmeh rekla:

 

Ne smem ništa da vam kažem."

Iako je nedavno napunila dvadeset jednu godinu, ona se oprobala kao glumica u seriji "Budva na pjenu od mora", a o vezi sa popularnim beogradskim zavodnikom dugo čak ni prijateljima nije govorila. Pre Viktora Savića, Teodora je bila u vezi sa Nikolom Šoćom, inače jako dobrim drugom Viktora Troickog.

makonda-tracker