neprikosnoveni

I Đokovići stigli na svadbu godine: Oduševili elegancijom, a Jelena sve iznenadila jednim detaljem! (FOTO, VIDEO)

1
Kao što smo i navikli kada je u pitanju bračni par Đoković, "glamur" je prva reč koja nam je pala pamet kada su se pojavili na venčanju Viktora Troickog, a Jelena je privukla još više pažnje nego Novak.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok je trajalo crkveno venčanje Viktora Troickog i Aleksandre Đorđević, mnogi su željno iščekivali da se pojavi najbolji srpski sportista.

 

Pogledajte kako je proteklo venčanje godine: Viktor i Aleksandra Troicki zavetovali se jedno drugom na večnu ljubav (VIDEO)

 

Novak Đoković i njegova supruga Jelena su, međutim, izostali sa ceremonije crkvenog venčanja, ali su se u velikom stilu pojavili na svadbi u jednom poznatom beogradskom hotelu.

 

foto: Stefan Jokić

Kao što je i bilo očekivano, najbolji srpski sportista i njegova lepa draga izgledaju spektakularno na venčanju o kojem danas priča cela Srbija!

 

Glamur kakav se od Tipsarevića i očekivao: Evo kako ponosni kumovi izgledaju na venčanju Viktora Troickog (FOTO)

 

Novak se opredelio za jednostavno i klasično odelo crne boje, koje je kombinovao s belom košuljom i tamnom kravatom, a izgled njegove supruge je svakako nešto o čemu ćemo mnogo čitati u narednim danima!

 

Na sledećoj strani pogledajte kako slavni par izgleda i otkrijte čime nas je Jelena posebno iznenadila.

 

 

 

foto: Stefan Jokić

Jelena je za ovu priliku odabrala haljinu s floralnim desenom kojom dominiraju zeleni tonovi, a reč je o dugačkom modelu koji otkriva ruke i daje mnogo slobode za uživanje u plesu.

 

Troicki ispoštovao najsimpatičniji srpski običaj: Evo kako je izgledao susret sa mladom (FOTO, VIDEO)

 

Supruga našeg najpopularnijeg tenisera odabrala je za ovu priliku laganu punđu i još jedan posebno zanimljiv detalj: čini se da lepa Jelena nema ni trun šminke!

 

Ukoliko ima ikakav make-up, on je veoma suptilan i jednostavan, zahvaljujući čemu će se Jelena tokom proslave ljubavi Viktora Troickog i Aleksandre Đorđević osećati bezbrižno i izgledati prirodno prelepo u svakom trenutku!

 

 

Ona je, inače, i pre nekoliko meseci prisustvovala jednom venčanju u Beogradu na kojem je, takođe, izgledala veoma prirodno i ostavila fenomenalan utisak. Bravo, Jelena!

makonda-tracker