Nakon svadbe na redu je beba

Viktor Troicki i Aleksandra Đorđević: Poslednje pripreme za venčanje (FOTO)

0
Srpski teniser Viktor Troicki odlučio je da stavi tačku na momački život i uplovi u bračnu luku s manekenkom Aleksandrom Đorđević, a sudbonosno da izgovoriće 27. novembra u jednom elitnom beogradskom hotelu.
foto: Reuters
foto: Reuters

Energični teniser nesputanog duha Viktor Troicki (30) uskoro će stati na ludi kamen s manekenkom Aleksandrom Đorđević (34) koju je zaprosio letos u Njujorku. Svadbeno veselje zakazano je za 27. novembar u jednom elitnom hotelu u Beogradu, a budući supružnici ovih dana ubrzano privode kraju sve pripreme vezane za venčanje.

 

Viktor Troicki: Zadovoljan sam u novoj romansi

 

Na svadbenom veselju biće mnogo sportista, dok ceremoniju s nestrpljenjem očekuju roditelji mladenaca, koji se neizmerno vesele venčanju. Svoj dolazak na svadbu prvi je potvrdio Novak Đoković, koji stiže sa suprugom Jelenom Ristić i trenerom Borisom Bekerom. Osim njih, budući supružnici pozvali su na venčanje i Nenada Zimonjića, Iliju Bozoljca, Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića, kao i trenere Bogdana Obradovića i Džeka Ridera. Za mladinu venčanicu zadužena je kreatorka Biljana Tipsarević, supruga Janka Tipsarevića, koja sprema dve bajkovite kreacije za Aleksandru, a osim toga, zadužena je i za haljine tašte i svekrve. Viktorov kum biće njegov najbolji prijatelj i kolega Janko Tipsarević.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

( Piše: Milica Prelević, Izvor: Story )
makonda-tracker