odbrojavaju sitno

Mlada je već odabrala glamurozne haljine, tortu i dekoraciju, a teniser je prste umešao samo u JEDNU stvar: Svi detalji raskošnog venčanja Viktora Troickog i Aleksandre Đorđević (FOTO)

1
Ostalo je manje od mesec dana do svadbe tenisera Viktora Troickog, koji će 27. novembra sudbonosno "da" izgovoriti manekenki Aleksandri Đorđević.
foto: Instagram
foto: Instagram

Iako je mlada preuzela na sebe slatke muke da organizuje svadbu, Viktor je budućoj supruzi dao odrešene ruke kada je reč o budžetu.

 

Kako prenosi "Alo!", na organizaciji venčanja tenisera i čuvene Brazilke iz filma "Montevideo, vidimo se" radi najbolji, ali ujedno i najskuplji tim stilista, dekoratera, scenografa i kulinarskih majstora. 

 

Do venčanja je ostalo još mesec dana, a ona još uvek nije pronašla VENČANICU: Vreme ističe, a izabranica Viktora Troickog još uvek traži savršenu haljinu (FOTO)

 

Zbog obaveza koje ima na turnirima, Viktor se apsolutno isključio iz organizacije svadbe, ali je Aleksandri omogućio da potpuno uživa u pripremama najvažnijeg dana za njih dvoje. Troicki je budućoj supruzi rekao da će potpisati sve troškove i da angažuje agancije koje želi bez obzira na troškove", kaže izvor.

 

On.

A photo posted by Aleksandra Djordjevic (@aleksandradjordjevic) on

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani.

 

makonda-tracker