Iskreno

Ivana Pavković otvoreno o braku i ljubavi: Evo zbog čega smo se venčali (FOTO)

1
Poznata pevačica još uvek sumira utiske sa svog venčanja, a nedavno je otkrila i detalje njihove ljubavi.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Ivana Pavković i Petar Mitić uživaju u prvim danima braka. I dok se utisci od fenomenalne zabave koju je par priredio povodom svog venčanja još uvek nisu slegli, lepa pevačica je sa svojim fanovima progovorila o razlozima koji su je vodili da i ona stane na ludi kamen.

 

Prvi dani braka: Ivana Pavković otkrila koje će utiske sa venčanja pamtiti zauvek (FOTO)

 

Vulkan emocija jos uvek je aktivan, erupcija utisaka jos uvek vri…
Zaista se predivno osećam, mnogo sam srećna zbog nedavnog događaja.
Ovo je nešto što ću pamtiti ceo svoj život, jer to je nešto neopisivo i nosi se u srcu”, napisala je Ivana sumirajući utiske.

 

Njene reči o iskrenoj ljubavi su raznežile sve njene fanove, a njeni razlozi za brak su ih potpuno razoružali.

 

Jos uvek sumiramo utiske, razmisljamo o svemu sto se dogodilo juce I nasoj sreci nikad kraja. Nasu ljubav krunisali smo brakom, jer prave ljubavi samo se jednom dogode”, rekla je Ivana.

 

Na venčanju Petra i Ivane, devojka jednog pevača je privukla sve poglede: Ekstravagantna haljina i divlje kovrdže je postavili u centar pažnje (FOTO)

 

Novopečena supruga ne krije da se odlično provela na svom venčanju i da će ovaj događaj pamtiti zauvek.

 

Ovim putem zelela bih da se zahvalim rodbini, prijateljima i kolegama koji su prisustvovali jucerasnjoj ceremoniji, stajali uz nas i trudili se da tremu koju smo imali nekako suzbiju, I sto su generalno podelili nas razlog srece. Nadamo se da vam se svidela cela oraganizacija vencanja, zapravo, celokupno slavlje I da ste se proveli podjednako dobro kao mi, mladenci”, poručila je Ivana svojim prijateljima i porodici.

 

Međutim, ova lepa pevačica nije zaboravila ni svoje fanove, te im se posebno zahvalila na čestitkama, izjavivši da je svaku od njih lično pročitala.

 

 

 

makonda-tracker