proslava ljubavi

Anina druga haljina će vas oduševiti koliko i venčanica: Nina Badrić otkrila detalje sa svadbene proslave o kojoj piše cela Evropa (FOTO)

0
Hrvatska pevačica bila je zadužena za dobru atmosferu i prvi ples mladenaca nakon venčanja srpske teniserke i nemačkog fudbalera, a na svom profilu na društvenoj mreži Instagram pokazala je nekoliko detalja...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon ceremonije venčanja koja je održana u opštini u Veneciji, jedna od najlepših sportistkinja planete i kapiten fudbalske reprezentacije Nemačke uživali su u proslavi u luksuznom hotelu "Amal Kanal Grande", u kojem su svoju ljubav slavili američki glumac Džordž Kluni i pravnica Amal Alamudin.

 

Prijateljice zauvek: Ana Ivanović za kumu odabrala poznatu Srpkinju (FOTO)

 

Nina Badrić je sa svojim fanovima podelila fotografiju bazilike Santa Marija dela Salute, u blizini koje je srećni par sklopio brak...

 

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

 

... a potom i bogate trpeze dekorisane cvećem!

 

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

 

Hrvatska pevačica je potom objavila fotografiju za koju je pozirala sa srećnom mladom - Anom Ivanović. "Haštagovima" je pevačica otkrila koliko se lepo provela na ovoj svadbi i istakla da je ponosna što je podelila radost sa mladencima.

 

Zgodna mlada: Venčanica Ane Ivanović zaustaviće vam dah! (FOTO, VIDEO)


Međutim, ona nam je pokazala i da se lepa teniserka presvukla nakon ceremonije opštinskog venčanja...

 

makonda-tracker