neverovatno

Pravi šampioni za venčanja: Nećete verovati koliko su ove poznate ličnosti imale brakova!

0
One su imale više od dva muža, i obožavale su to...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ima nešto u svadbenoj ceremoniji i kičastoj torti što slavne osobe privlači poput magneta. U svetu bogatih i slavnih danas je normalno svako malo menjati supružnike, a ako mislite da i tri braka zvuči mnogo, pogledajte koliko su se tek puta ženile i udavale zvezde pre mnogo godina.

Kada ruski milijarder ženi sina tu nema mesta štednji: Predstavljamo vam venčanje od dva miliona dolara (FOTO + VIDEO)

Ove slavne osobe ultimativni su prvaci kad su brakovi u pitanju:

Za Za Gabor  - 9 brakova

Slavna glumica sa svojom svadbenom karijerom krenula je 1937. godine, a za svog 9. muža udala se 1986. i još su zajedno.

Lari King - 8 brakova

Ko bi rekao da će neugledni klinac izrasti u takvog zavodnika? Brak sa prvom suprugom Fredom Miler trajao je samo godinu dana, nakon čega je zaredao još 7 supruga. Sa zadnjom, Šavn Southvik, u braku je od 1997. godine.

Elizabet Tejlor - 8 brakova

Jedna od najlepših žena na svetu obožavala je muškarce, a i oni nju. Strastveno se zaljubljivala, svađala i rastavljala, a za svoju neprežaljenu ljubav, Ričarda Bartona udavala se dva puta. Poslednji muž na Elizabetinoj listi bio je Lari Fortenski s kojim je bila od 1991. do 1996. godine. Umrla je 2011. u 79. godini života.

Pripreme za svadbu godine: Detalji romantičnog venčanja Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera 
 

foto: Profimedia


Henri VIII - 6

ženaEngleski kralj Henri VIII. još je u ono doba živeo po standardima nadolazećih holivudskih glumaca, ali sudbina njegovih supruga nije bila nimalo glamurozna. Od nekih se rastavop, neke su pogubljene, a neke su umrle - samo je Katarina Par doživela njegovu smrt 1547. godine.

Džoan Kolins - 5 muževa

Kraljica glamura i zvezda serije "Dinastija" do sada je imala 5 muževa. S poslednjim, Persijem Gibsonom u braku je od 2002. godine.

Klark Gejbel - 5 žena

Lepotan s brčićima kojem žene nisu mogle odoleti ženio se 5 puta u svojih 59 godina života. Premda se stalno šuškalo o njegovim biseksualnim sklonostima, svako je malo menjao supruge i ljubavnice. S Kaj Viliams ostao je u braku do svoje smrti (punih 5 godina).

Lajza Mineli - 4 supruga

"Samo" 4 supruga naredala je legendarna Lajza Mineli. Bila je udata za pevača koji je na kraju otkrio da jer gej, producenta, vajara i promotora muzičkih koncerata.

Frenk Sinatra takođe se ženio 4 puta, baš kao i Ernest Hemingvej.

Venčanje Sinem Kobal i Kenana Imirzalioglua nije moglo da prođe bez ovoga: Detalj koji im je preoteo slavu (FOTO) 

Bili Bob Tornton - 6 žena

Čak šest žena do sada je imao slavni glumac Billi Bob Tornton, kojem je 5. žena bila lepa Andželina Džoli. Od 2014. u braku je sa Koni England s kojom ima kćerkicu.

Pamela Anderson - 4 supruga

Plejbojeva lepotica i zvezda serije "Baywatch" često je oblačila venčanicu ili tačnije, beli bikini. Bila je udata za Tomija Lija s kojim ima dvoje dece pa za Kid Roka i zatim za Rika Salomona - dva puta!

 

foto: Profimedia



Kim Kardašijan - 3 supruga

Rrijaliti zvezda je sa 19 godina pobegla u Las Vegas i udala se za Damona Tomasa. Brak je na papiru potrajao čak tri godine. Za Krisa Hemfrisa udala se 2011. pred očima javnosti i taj je srećni brak trajao puna 72 dana. Ljubav života pronašla je u prijatelju Kanje Vestu za kojeg se udala 2014. i s kojim sada ima dvoje dece.

Jenifer Lopez - 3 supruga

Devojka iz kvarta Jenifer Lopez, s Kim Kardašijan može upoređivati vereničko prstenje. Bila je udata 3 puta, a iz desetogodišnjeg braka s Markom Aentonijem ima blizance Maksa i Emu. Danas uživa u zagrljaju mladog plesača Kaspera i ne pomišlja na novo venčanje.

Tom Kruz - 3 supruge

Prva supruga Toma Kruza, Mimi Rodžers, žalila se na njegove veštine u krevetu, ali to ga nije sprečilo da se oženi još dva puta i to za slavne holivudske glumice. Ni Nikol Kidman ni Kejti Holms nije ostao u dobrom sećanju.

Tri puta udavale su se i Hali Beri, Dru Barimore, Kejt Vinslet i Demi Mur.
 

makonda-tracker