ljubav

"Na čelu mi piše da sam zaljubljena": Udaje se Marija Kilibarda?

0
Jedna od najlepših voditeljki na srpskoj televiziji i bivši košarkaš NBA lige Vladimir Radmanović verili su se u septembru prošle godine, a u drugoj polovini ove ozvaničiće svoju ljubav, javljaju domaći mediji.
foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin
Marija Kilibarda
Radmanovićem Marija

Evo zašto je jedna od najlepših: Fotografije zbog kojih ćete se diviti prirodnoj lepoti Marije Kilibarde


Kako je prošlo skoro devet meseci od veridbe, njih dvoje su se dogovorili da je vreme za venčanje. Odabrali su da to bude početak jeseni, a Marija je insistirala na tome da venčanje bude intimno, bez previše zvanica, sa čim se Vladimir složio", otkriva izbor blizak paru.



Saveti za dugonoge lepotice: Marija Kilibarda kao modna inspiracija

Kod mene je uvek sve transparentno, ispisano mi je na čelu kako se osećam iznutra. Eto, na čelu mi drečavocrvenim slovima piše "zaljubljena". I kada nešto ne ide kako treba na drugim životnim poljima, a kada je ljubav prisutna, ništa ne može da bude toliko loše", otkrila je Kilibarda, koja je tada nagovestila da će uskoro stati na ludi kamen.

Nikada u životu nisam sanjala venčanicu ili princa na belom konju. Potpuno sam atipična po tom pitanju. Ipak, sve ono o čemu ne razmišljamo ili konstantno negiramo na kraju nam dođe", rekla je Marija tada.

makonda-tracker