​Romantično venčanje

Jovana Šešević i Rajner Šutler: Sudbonosno da na tvrđavi (FOTO)

Dizajnerka Jovana Šešević, rođena sestra kreatorke Biljane Tipsarević, sa svojim suprugom Rajnerom Šutlerom, nekadašnjim teniserom i prijateljem Janka Tipsarevića, organizovala je zabavu za dve stotine zvanica povodom venčanja koje su u maju upriličili u Švaj
0
1 / 10 Foto: Nemanja Atanacković

Rođena sestra dizajnerke Biljane Tipsarević (32), Jovana Šešević (28), pre deset dana udala se za svog dugogodišnjeg dečka, teniskog menadžera Rajnera Šutlera, jednog od najboljih prijatelja našeg teniskog asa Janka Tipsarevića. U prisustvu dve stotine zvanica, svadbena ceremonija organizovana je u popularnom restoranu u Beogradu koji je za tu priliku bio posebno dekorisan.



S obzirom na to da mlada i mladoženja potiču iz različitih delova evropskog kontinenta, izuzetno se vodilo računa da svaki gost, a bilo ih je iz svih krajeva sveta, bude zadovoljan.



Na meniju je bila srpska tradicionalna hrana, a za atmosferu najzaslužniji su bili jedan nemački bend i beogradski klupski pevač Marko Žujović. Gosti su prijatno reagovali i na folklor koji je začinio atmosferu. Bilo je veoma veselo, a zvanice su se uz di-džeja provodile do ranih jutarnjih sati. Dekoracija je bila raskošna i sačinjena od desetak različitih vrsta cveća.



Gosti su veoma emotivno reagovali na video koji je Biljana izmontirala u čast sestrinog venčanja. Prikazane su fotografije i uspomene od trenutka kada su se Jovana i Rajner rodili, upoznali, zavoleli pa sve do momenta kada su rešili da promene svoj bračni status.



Inače, Jovana je svog supruga upoznala na veoma interesantan način, ali potpuno slučajno. Janko i Rajner su jedni od najboljih prijatelja, zajedno su trenirali i imali iste trenere, a danas vode sportsko-menadžersku agenciju. Kada je pre pet godina bila Biljanina i Jankova svadba, podrazumevalo se da Rajner bude gost. Tada je sudbina udesila da se njih dvoje upoznaju i od tog trenutka su nerazdvojni. Verili su se u Dubaiju i to prilikom skoka sa padobranom iz aviona.



Naša poznata dizajnerka izuzetno je vezana za Jovanu s kojom je odrasla i za nju često kaže da joj je više od sestre i najbolje prijateljice. Inače, njih dve zajedno su kreirale venčanicu, ali i haljinu koju je mlada nosila tokom večernje zabave. Brojne dame na ceremoniji odabrale su baš Biljanine kreacije za taj svečani događaj.



Jovana se rano otisnula u svet mode i preselila u Italiju gde je završila umetnost i dizajn u Veneciji, a karijeru gradi van granica naše zemlje radeći u Njujorku. Ona je nakon venčanja sa svojim suprugom, koji je nekada zauzimao četvrto mesto na ATP listi, kao i prijateljima otputovala u Crnu Goru, a posle okončanja godišnjih odmora, njih dvoje zaputiće se u Švajcarsku gde će ubuduće biti njihova adresa stanovanja.



Pre ceremonije venčanja, Jovana i Rajner početkom maja sklopili su građanski brak u Švajcarskoj, ali su zabavu rešili da organizuju u našem glavnom gradu, na opštu radost kako ovdašnjih, tako i gostiju iz inostranstva koji su prvi put imali priliku da vide ove prostore.


makonda-tracker