tu su i poznati

Jelena blista u RASKOŠNOJ VENČANICI, Sloba ne može da sakrije radost: Prve fotografija sa SVADBE poznatog para

0

Veliko slavlje upriličili su Sloba Radanović i njegova izabranica Jelena, a svi gosti su dobili posebno obaveštenje 

SVADBA SLOBE I JELENE RADANOVIĆ
SVADBA SLOBE I JELENE RADANOVIĆ foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena danas su napravili veliko svadbeno veselje. Ovo je veliki dan za ovaj zaljubljeni par, budući da njihov sin Damjan danas puni godinu dana.

 

I rođendan i svadba su upriličeni istovremeno, a veliki broj poznatih ličnosti došao je kako bi upriličio ovaj predivni trenutak porodice Radanović.

 

Jelena se pojavila u prelepoj svečanoj haljini sa šljokicama u kojoj je izgledala poput princeze. U stopu ju je pratio Sloba, obučen u elegantno odelo teget boje.

 

 

Njih dvoje su dočekivali goste odlično raspoloženi, a među njima su se našle mnoge poznate ličnosti sa javne estradne scene, kao i prijatelji i porodica. 

 

Sloba je na početku gostima rekao da to neće biti klasično venčanje i da neće biti prvog plesa, a svi su ostali bez daha kada je svojoj dragoj zapevao pesmu "Tri u jednoj".

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Potom je i on Slobi posvetila pesmu Seke Aleksić i dok su gosti uživali Jelena i Sloba su otrdok će ona njemu posvetiti jednu Sekinu pesmu. Atmosfera je bila sjajna, svi su se lepo zabavljali, ali se čini da je glavna zvezda dana bio mali Damjan.

 

Među prvima na svadbeno veselje stigla je Zlata Petrović sa sinom, Milena Ćeranić, Baja Mali Knindža sa suprugom, a tu su bili i mnogi drugi koje možete pogledati u galeriji koja sledi. 

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker