zanosna

Mašan Lekić je više od 10 godina bio u braku sa poznatom voditeljkom: Ona je jedno od naših najlepših TV lica

0

Čovek koji je već godinama sinonim za crnu hroniku na ovim prostorima je više od decenije bio u ljubavi sa zgodnom voditeljkom. 

Mašan Lekić
Mašan Lekićfoto: M.M./ATAimages

Mašan Lekić trenutno uživa u ljubavi sa 13 godina mlađom koleginicom Kristinom Nikolić. U romansu sa njom je uplovio nakon što se razveo od svoje dugogodišnje supruge, koja je takođe u svetu novinarstva.

 

U pitanju je naša poznata voditeljka, Mira Lekić, koja, barem na Instagramu, još uvek nosi prezime svog bivšeg supruga. 

 

Mašan i Mira su tokom svoje veze dobili i ćerku Miu, dok Lekić sa svojom novom partnerkom ima još jednu ćerku, a uskoro će dobiti i treću, pošto je nedavno otkrio da Kristina i on čekaju treće dete.  

 

Mira i Mašan su se upoznali na jedan veoma interesantan način. Naime, Mira je bila Mašanova stanarka neko vreme i tako se desio prvi kontakt između njih dvoje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Lekic (@miarima_)

- Njena porodica iznajmila je naš porodični stan u Novom Sadu i tada mi je otac rekao da imamo nove stanare među kojima su dve jako lepe devojke. Odmah sam odlučio da ja odem po novac za prvu kiriju, međutim, tada sam Miru video samo na fotografiji koju mi je pokazala njena pokojna majka - pričao je Mašan svojevremeno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Lekic (@miarima_)

U tom trenutku nije pomišljao da će jednog dana biti zajedno, ali upravo to se i desilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Lekic (@miarima_)

- Odmah sam pomislio da mora da bude moja kad sam video sliku. Naravno, tada nisam mogao ni da sanjam da ćemo se jednog dana zaista venčati i dobiti dete - ispričao je jednom prilikom za Mondo poznati voditelj.

 

 

makonda-tracker