ispod palmi

Posle petoro dece i 5 bolnih gubitaka: Čuveni kuvar se ponovo oženio istom ženom nakon 23 godine ljubavi

1

Ceremonija se održala na morskoj plaži na Maldivima, a prisutvovalo je i njihovo petoro dece.

 

Njihova ljubav traje već duže od dve decenije
Njihova ljubav traje već duže od dve decenijefoto: Džuls Oliver Instagram

Poznati kuvar Džejmi Oliver je po drugi put stao na ludi kamen sa svojom suprugom Džuls. Džejmi je ceremoniju organizovao na jednom delu morske plaže na Maldivima, a i mladenci i njihovo petoro dece su bili bosonogi.

 

Čuveni TV kuvar podelio je na svom Instagram nalogu nekoliko idiličnih porodičnih fotografija pored mora sa ove ceremonije, na kojima se vidi kako Oliveri srećnu plešu na plaži.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Oliver (@jamieoliver)

 

Džejmi Oliver se obnovi slatkog zaveta na plaži po drugi put oženio suprugom Džuls, sa kojom je dobio, ali i izgubio po petoro dece..

Džuls Oliver je nosila prelepu belu venčanicu sa otvorenim ramenima, ukrašenom resama na grudima i šlicom u donjem delu.

 

Džuls je do "oltara" peščanim prolazom ispod savijenih palminih grana doveo 12-godišnji sin Badi. Tamo ju je čekao Džejmi, koji je nosio svetlo plave pantalone i sako sa belom košuljom. Sve to je upotpunio jednostavnim belim cvetom na reveru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Oliver (@jamieoliver)

 

Džejmi i Džuls se nikada nisu razvodili, pa je ova vest isprva mnoge zbunila. Međutim, Džejmi je pojasnio da su oni sada samo obnovili svoje bračne zavete, a da su se za to odlučili zato što im deca polako rastu i očekuju da uskoro krenu svojim putem.


- Dobro jutro svima, Džuls i ja smo se ponovo venčali! Da, posle 23 godine zajedno, mislili smo da je pravi trenutak da proslavimo obnavljanje naših venčanih zaveta, pre nego što sva deca počnu da napuštaju naše porodično gnezdo - napisao je Oliver.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver)

 

Na plaži je bila sedmočlana porodica u punom sastavu. Osim Džejmija i Džuls tu su bile i ćerke Popi (21), Dejzi (19) i Petal (14), kao i sinovi Badi (12) i najmlađi River (6).
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver)

 

- Ovo je zaista bilo nešto posebno, smešno i romantično. Čini se kao da je prošao treptaj od prvog venčanja koje smo držali veoma povučeno od paparaca u seoskoj crkvi - podsetio je Džejmi.
 

 

makonda-tracker