srećan par

NEĆE ŠTEDETI ZA SVADBU IZ SNOVA: Isplivali detalji venčanja Ane Sević i Daniela Nedeljkovića

0

Ana Sević podelila je sa svima srećne vesti da je zaprošena i nije skidala osmeh sa lica!

foto: Instagram
foto: Instagram

Njen izabranik Daniel Nedeljković pitao ju je da se uda za njega, a njen odgovor bio je — “da”! Daniel je uspeo da svoj plan drži u tajnosti, a pevačica nije ni slutila šta se sprema.

 

Daniel je često pažljiv prema Ani, izvodi je i obasipa skupocenim poklonima, a ona nije imala pojma da planira da je zaprosi. Dugo je čekala i nadala se toj veridbi, ali nakon porođaja se posvetila ćerkama i nije joj bilo ni na kraj pameti da će se to baš sad desiti. Nije primetila ništa neobično u partnerovom ponašanju, mislila je da je to veče kao i svako drugo. Sredila se za izlazak, a usledilo je oduševljenje — otkriva izvor.

 

1 / 11 Foto: Instagram

 

— Sve je bilo po protokolu, Daniel je kleknuo i otvorio kutijicu sa neobičnim, skupocenim prstenom. Ana je odmah rekla “da” i nije skrivala sreću. Odmah je pozvala najbliže da podeli lepe vesti, usledile su brojne čestitke i velike želje. Kako su odmah posle veridbe pričali, žele da naprave svadbu za 300 ljudi i provesele se sa porodicom, prijateljima i Aninim kolegama, samo još nisu odredili datum. Ćerkica Sena je još mala, a plaši ih i pandemija koja još traje. Svakako, od uzbuđenja nisu stigli da pričaju o detaljima, a biće vremena i za slavlje. Mnogi misle da će možda spojiti prvi rođendan ćerke i venčanje.

 

Pevačica je u decembru 2020. godine sadašnjem vereniku rodila ćerku Senu, a iz braka sa Darkom Lazićem ima ćerku Lorenu.

 

 

makonda-tracker