povređena

"ON NIJE DEDA!" Biljani Sečivanović kolege NISU ČESTITALE kad se udala, pa otkrila šta ju je NAJVIŠE ZABOLELO

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Vasar Tastine

24-09-2020 13:06h
Ne razumem ovu zenu..... prvo ako se udala, udala se zbog sebe i sta nju treba da interesuju komentari. Ali..... ocigledno je da je mislila da ce sada svi da popadju u nesvest sto se ona udala. Zeno, to je tvoja licna stvar... i tvoj zivot... Drugo, suvise ima godina.... ne kazem da je stara... vec previse toga prosla u zivotu, vidi se.. da bi se udala u beloj vencanici... to je bas neukusno.... a sto se njega tica... tvoj izbor zeno... kakav god da je.....a ako si zelela da svi napisu vama hvalospeve onda si trebala da se udas za Bred Pita. Usput, tvoj mladozenja izgleda mnogo, mnogo stariji nego sto je... sve u svemu... udala si se neka ti je sa srecom..... i sta trazis po novinama!!!!??????

Mare

24-09-2020 14:55h
@Vasar Tastine
Pa nije baš 'šta te briga za komentare' jer ipak odaju opšte mišljenje, posebno ako dolaze od prijatelja, pa makar i onih sa facebook, tako recimo ako neka osoba za slike sa venčanja dobije samo svaki peti lajk od svojih prijatelja, tu nešto očito nije u redu, dok su svi ti prijatelji, lajkovali sve njene svakodnevne slike.

Bane

24-09-2020 14:58h
Ma i deda može da bude gospodin čovek, al je ovde problem što je on građevinski radnik, koji je sticajem okolnosti postao preduzimač, izrabljivač građevinskih radnika, ali je i dalje ostao isti, građevinac.

Maks

24-09-2020 15:15h
E da je Kene ziv pa da vidi bivsu.

Violeta

24-09-2020 15:32h
Suprug joj stvarno izgleda starije nego što jeste ali ako je njoj dobar,nikoga ne treba to da zanima. U svakom slučaju,neka joj je sa srećom!

Mare

24-09-2020 16:37h
@Violeta
A na čemu se bazira ta dobrota o kojoj pišeš, na materijalnom ? Pa svojevremeno joj je bio dobar i Velja Ilić koji je dotičnoj isposlovao kredit za stan koji je kupila u Bg.

Nena

24-09-2020 18:54h
@Violeta
Ja sam mislila da on ima bar 55. Ako je njoj dobar sta nas briga kako covek izgleda. Meni nekako vise smesna ova bela vencanica u 44, a poveliko dete. Ali svako ima pravo da zivi zivot onako kako misli da treba.

Bibi

24-09-2020 23:20h
Divno. Čestitam

Dado

25-09-2020 17:34h
Ama ljudi moji šta sve nećemo komentarisati.Žena se udala za čoveka prema kome gaji izvesna osećanja a verovatno i on prema njoj,šta tu ima komentarisati,svako sebi traži sreću ,nadam se da su je pronašli,srećno
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: