tako je moralo

POSLE BAJKOVITE VERIDBE: Pevačica otkazala svadbu, evo kako se zbog toga oseća (VIDEO)

0

Pevačica je otvoreno progovorila o razlozima za odlaganje venčanja...

foto: ATAImages
foto: ATAImages

Pevačica i nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" Vanja Mijatović je morala da odloži svoje planove za venčanje zbog pandemije virusa korona.

 

- Otkazali smo zato što mislimo da ćemo detaljnije i bolje sve odraditi sledeće godine i bez stresa. Ljudi ne mogu da se zagrle, poljube, čestitaju, tako da smo sve pomerili i mislim da je to prava stvar u ovom trenutku. Ne vidim ništa strašno u tome, važno je da se mi volimo, a kada će biti žurke, to je najmanji problem! - ispričala je Vanja za "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

 

 

"Pre jedno mesec dana smo se verili, za našu godišnjicu. Nije kleknuo, niti sam ja tip koji to voli, hteo je samo da me iznenadi i da to bude lepo i prijatno. Bilo je to u grčkom restoranu, prvo je izvadio narukvicu... Ja sam nešto naslutila, ali kada je izvadio narukvicu, rekla sam: "Ne, umislila si da je prsten", i onda mi je rekao: "Zažmuri, imam još jedan poklon", i onda se to desilo. Bilo je kao u filmovima, častili smo ceo restoran pićem, došli su da nazdrave, aplaudirali su... Mnogo lepo, stvarno", ispričala je jednom prilikom Vanja u emisiji "Magazin IN".

 

1 / 5 Foto: ATAImages

 

makonda-tracker