SPREMNA ZA UDAJU

SPEKTAKULARNA ŽURKA U LUKSUZNOJ VILI: Evo kako će Bogdana Rodić proslaviti svoje DEVOJAČKO VEČE!

1

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović venčaće se 24. novembra u Beogradu, a mlada će pre svadbe imati devojačko veče, koje su za nju pripremili njeni najbliži.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Veljkova verenica, koja je u drugom stanju, će tačno deset dana pre svadbe, 14. novembra, proslaviti devojačko veče u jednoj vili na Zvezdari. Kako se navodi, reč je o luksuznoj vili koju pevači često iznajmljuju za snimanje spotova, a za organizaciju devojačke zabave zadužene su Bogdanine sestre Nataša i Bojana, buduća kuma i drugarice.

 

Podsetimo, pripreme za veselje koje će okupiti oko 500 zvanica su u punom jeku, a Ceca je sa oduševljenjem prihvatila ideju da trudna izabranica njenog sina tokom crkvenog obreda obuče haljinu koju je ona nosila na venčanju sa Željkom Ražnatovićem Arkanom pre gotovo 25 godina.

 

Veljku će kum biti dugogodišnji drug sa Kipra, dok je Bogdana za kumu odabrala najbolju drugaricu iz detinjstva. U dogovoru sa Cecom, Bogdana i Veljko su odlučili da ispoštuju tradiciju i stare srpske običaje.

- Pre venčanja i svadbenog veselja Ražnatovići će se uputiti u Titel po mladu, a pre njene kupovine svatovi će morati da obore jabuku ispred porodičnog doma Rodića. Nakon toga zakazano je crkveno venčanje, a ceremonija će biti održana u Hramu Svetog Save - zaključio je izvor.

 

Folk zvezda Svetlana Ražnatović postarala se za muziku na predstojećem venčanju, a pored orkestra Ace Sofronijevića i pevačice Aleksandre Dabić, goste će zabavljati i mlada zvezda “Granda” Aleksandra Mladenović.

 

 

makonda-tracker