vatrena

JOŠ PROVOKATIVNIJA, JOŠ EFEKTNIJA: Izabranica Ljube Perućice se na svadbi presvukla i drugom venčanicom ZAPALILA Instagram

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

crvendac

11-10-2019 15:08h
skandalozno je uci ovako go u crkvu, ali ni crkva vise nije sto je bila, za pare moze sve

jOVAN

11-10-2019 16:37h
STO BI REKLI FRANCUZI, DEGUTE! VRLO JE BITNO DA FAMILIJA I PRIJATELJI VIDE KOLIKE SI*E MLADA IMA, EJ KULTURO GDE SE IZGUBI???

Jacika

11-10-2019 18:26h
On je lep ko lutka. Ona prosecna, plasticna i muskobanjasta, bar na slikama.
Nadam se da je u prirodi lepa.
Ovo nisu vencanice vec erotski donji ves. Takva su vremena dosla...
Neka im je srecno i dugovecno!

nella

12-10-2019 10:10h
previse otkrivena

Nemoguce

12-10-2019 10:14h
Mislio sa da je nemoguce da nadje nesto gore i nisam bio u pravu. Ima li mozga,ima li roditelje,drugarice da joj kazu da ovo nije za vjencanje. Kao da se obukla za snimanje erotskog filma da ne kazem jacu rijec.

Srem

12-10-2019 22:24h
Mogla je giolu zadnjicu da pokaze gostima i svesteniku koji ih je vencavao,Nije to nista novo. I hvaljena „lepotica“snajka Zivojinovica,nije bila bolja.Kao da svakog zanimaju njihove zadnjice,prednjice,napumpane usne kao majmusko du.e.

Sneža

16-10-2019 19:51h
Iako sam ateista, nikada ne bih ovakva ušla u crkvu. Mogla je makar maramu da ogrne. Doduše i crkva je kriva. Radi para dozvoljavaju sve. Obostrano nepoštovanje! Niti crkva poštuje prave vernike, niti nazovi vernici poštuju crkvu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: