udaje se u septembru

U POPULARNOJ SERIJI JE BILA RAZAPETA IZMEĐU DVA BRATA I POHLEPNE MAJKE: Lepa TURSKA glumica staje na ludi kamen sa OVIM PEVAČEM! (FOTO)

0

Iako ju je publika zavolela u seriji u kojoj njen lik mora da prođe kroz mnogo nedaća da bi došao do sreće, privatno je ispunjena i srećna.

Deniz Bajsal
Deniz Bajsalfoto: Instagram

Popularna turska glumica Deniz Bajsal srca domaće publike osvojila je u televizijskoj sapunici "Fazilet i njene ćerke". Ona je tumačila lik muškobanjaste ali prelepe Hazan, koja se potom transformiše u toku serije. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deniz Baysal (@denizbaysal_) on

 

Deniz je za kratko vreme postala miljenica publike, a kako prenose mediji, ona će uskoro uploviti u bračne vode.

 

Njeno srce je osvojio pevač Baris Jurtku, za kog će se udati početkom septembra. Venčanje će, navodno, biti veliko, raskošno i održaće se na Egejskom moru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deniz Baysal (@denizbaysal_) on

 

Deniz i Baris verili su seu novembru 2018., a malo manje od godinu dana im je bilo potrebno kako bi isplanirali svoj savršeni dan. Ceremonija će se održati 6. septembra, a očekuje se da će svečanosti prisustvovati više stotina prijatelja i rodbine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deniz Baysal (@denizbaysal_) on

 

Par se upoznao kada je Deniz glumila u spotu njegovog benda, a nakon dve godine veze Baris je odlučio da zaprosi svoju ljubav.

 

Ova lepa 28-godišnjakinja bojala se stupanja u brak i ozbiljne veze jer je bila nesigurna. Naime, kao devojčicu ju je otac ostavio pa je uvek osećala strah , čini se da je Barisova ljubav urodila plodom i osvojila Deniz u toj meri da odluči da izgovori sudbonosno "da".

makonda-tracker