ponovo izgovorila "da"

STALA NA LUDI KAMEN SA GINEKOLOGOM: Udala se Snežana Đurišić?

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Bane

16-08-2019 10:38h
Razumem da žena, tako do 40, koja ostane bez supruga, da se ponovo uda, ali u tim godinama i posle više od 35 godina braka, gde ima i unuke i toliko uspomena na bivšeg muža, to sve da baci u smeće i sad sa nekim novim, mislim, bivši je odbačen i zaboravljen kao poderane čarape.

Mira

16-08-2019 10:58h
@Bane
Izvini Bane ali ti si zatupljen i neobrazovan čovek. Ona nikada neće zaboraviti svog preminulog supruga sa kojim ima decu i unuke ali ne treba da bude "sama" ostatak života. Treba sa nekim da provodi svoje lično vreme, da popije kafu ujutru, porazgovara..... Neće unuci i deca uvek da budu uz nju. Imaju oni svoje živote.

Bane

16-08-2019 11:15h
@Mira
I šta još imaš reći o sebi osim to da si zatupljena, neobrazovana, pa bi sada malo da se naoštriš i naobrazbuješ, xaxaxa
Imaš li ti ikakav jači argument da braniš svoju promiskuitnu prirodu pa da te tek onda proanaliziram sa aspekta Frojdovih znanja i saznanja pa kad te opišem ima sama sebe da se gadiš.

Narodna

16-08-2019 11:16h
@Mira
Ne kaže narod džabe, iz mire sto đavola vire.

Poziv na kafu umesto na keks

16-08-2019 11:18h
@Mira
E baš će kafu da piju, ili si mislila na onu kafu na koju su te zvali još kad si bila u školi, znaš ono, hajmo na kafu, haha

Best Wishes

16-08-2019 11:24h
@Mira
E da Bog da tebe tvoj tako žalio, sa nekom upola mlađom.

Mirjana

16-08-2019 10:56h
Nek je sa srećom. Sve najbolje želim

mira

16-08-2019 11:08h
Kod doktora Vanje je nezaineresovanost očigledna ! Možda zato Snežana i trči za njim ?
Kako žena može nisko pasti ! Ovoliki Beograd i šire , da nije mogla naći pristojnog muškarca ?

Ja

17-08-2019 14:10h
Imam 47 god a muz 51
U braku smo 23 godine
Udala bih se kada bi ostala udovica
A nemam nista protiv da i on isto ucini
Svi koji razmisljate drugacije ste GLUPI
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: