ova godina dobiće novi smisao

UDAJE SE DVA DANA NAKON SVOG ROĐENDANA, OTKRIVENI SVI DETALJI: Dea Đurđević i Mladen Mijatović staju na ludi kamen!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Zoka

18-07-2019 10:11h
20 godina stariji??

Dare

18-07-2019 12:31h
Našla vreća zakrpu.

dr Šuman

22-08-2019 09:23h
@Dare
ne pravi se sreća na tudju nesreću! Mladen je napiso kjigu o teškoj sudbini Jelene Krsmanović. Na tudjoj nesreći se ne zaradjuju pare. . Nek daju za lekove. A Mladen je posle toga doživeo šok. Dea je divna! Nije joj trebao tata!

Sale

18-07-2019 12:34h
Elektrin kompleks, prema Sigmundu Frojdu, tokom ženskog psihoseksualnog razvoja, devojčica se prvobitno vezuje za majku što je slučaj sa dotičnom.

Dragana B.

18-07-2019 15:59h
@Sale
Mani se ti tvoje psholoske analize likova kojima nisi ni do kolena! Ko zna u kakvom si ti profilu kao osoba kad si sebe pronasao da kritikujes i dajes dijagnoze?

Sličan se sličnom raduje

19-07-2019 08:16h
@Dragana B.
Verovatno si se prepoznala u dijagnozi pa se solidarišeš sa dotičnom a pošto mi je ženska psihologija jača strana mogao bih o tebi elaborat uraditi ali ne bi ti pomoglo, jer si već izgubljen slučaj.

Dragana B.

18-07-2019 15:55h
Koliko pakosnog ,nehumanog i asocijalnog ,u ovim porukama ,za devojku, koju bi svako normalan pozeleo za snaju, porodicu i prijatelja! Ne rezumem, zasto se ljudi ne umeju radovati tudjoj sreci ,kao svojoj ,nego koriste svoje negativne misli i reci da ocrne, uvrede, ili tek tako ,nevaspitano se oglase, gde im se vidi njihovo vaspitanje i obrazovanje! Oboje su ostvarene licnosti ,uspesni ljudi, obrazovani,vaspitani, ukras za nase ekrane i svoje profesije!Zato od srca im zelim :Svu srecu ovog sveta i zdravlje i nek se ne osvrcu na manjinu, koje je uvek bilo i bice!

Šta ti bi

19-07-2019 08:19h
@Dragana B.
A što si se ti potresla pa da u totalnom emotivnom haosu pričaš o svojoj tužnoj sudbini, šta si joj ti, sestra na strica ili sestra na ujaka.

nada

19-07-2019 16:32h
Koliko pakosti u ljudima ,pa to je strašno.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: