rešio da se skrasi

SVE JE SPREMNO ZA GLAMUROZNU SVADBU: Lola Smiljanić danas će izgovoriti DA, a evo ko je devojka koja je osvojila NJEGOVO SRCE! (VIDEO)

0

Poznati srcelomac danas će se zavetovati na večnu ljubav lepoj Tamari.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Popularni prvotimac Partizana Milan - Lola Smiljanić koji je oduvek važio za neukrotivog momka danas će izgovoriti sudbonosno „da” višegodišnjoj emotivnoj partnerki Tamari Čupković.

 

Iako nikada nije ozbiljno razmišljao o bračnoj zajednici, a mediji su ga povezivali sa brojnim lepoticama, fudbaler Milan - Lola Smiljanić je odlučio da se skrasi i na večnu ljubav zavetuje partnerki sa kojom je više od tri godine u vezi. Fudbaler Partizana oženiće se studentkinjom Pravnog fakulteta Tamarom Čupković, a na svadbi će biti oko 200 gostiju.

 

- Milan je oduvek bio poznat kao veliki zavodnik. Međutim, otkako je upoznao Tamaru pre nekoliko godina, potpuno se skrasio. Tamara i Lola su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i ljubav je odmah planula. Ona nije kao druge devojke sa kojima je fudbaler bio, studira Pravni fakultet i uopšte nije iz javnog sveta. Zato na internetu ne postoji nijedna njena slika, a sa Smiljanićem ne voli da se pojavljuje na javnim događajima - kaže izvor blizak paru.

 

Upravo njena skromnost odmah je osvojila fudbalera, ali i to što njegova partnerka nije deo estrade, niti javnog života.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker