KAO U BAJCI

NEVENA BOŽOVIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU SA SVOG GLAMUROZNOG VENČANJA: Pevačica je za OVU raskošnu venčanicu izdvojila neverovatnih PET HILJADA EVRA, ali - nije zažalila!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

coka

27-04-2019 20:40h
Oboje su mnogo slatki. Od srca im želim dug brak, pun ljubavi i zdravog potomstva. Živeli !

neko

27-04-2019 22:31h
umesto sto je dala tonu para na gluposti ,bolje da je taj novac uplatila za lecenje nekog bolesnog deteta!!!Bilo bi daleko lepsa vest procitati tako nesto humano nego kakva je bila vencanica....

Smaraci

27-04-2019 23:39h
Mogla je bar za svadbu da se oceslja! A on sa ovim naocarima...hit

Moda

28-04-2019 07:17h
Samo da je ne obuce za evroviziju..

Maja

28-04-2019 07:59h
Neverovatno.Lik pleše prvi ples unutra sa sunčanim cvikama.

Evelyn Krimova

28-04-2019 08:36h
Evo jos jednog para koji ce da nam objasni kako je sreca u materijalnim stvarima. Od srca im zelim srecu, ali onaj ko na dan svog vencanja polaze vise paznje na formu nego na sustinu, nece dugo trajati. Iskustva nam to govore. Tusno je da je tako mladim ljudima pre nego su zakoracili u zivot baza materijalno eksponiranje. Koliko ljudi danas nema sta da jede? Koliko njih je danas nesretno? A ovima je najvaznije koliko je sta kostalo! Srecno vam bila dalja zivotna racunaljka! Licno se uzasavam ovakvih situacija. Jeste vazan je novac u zivotu, ali NIJE POENTA U TOME!

djordje.544

28-04-2019 10:28h
eto odakle potice crni novac: 70000 e kosta svadba rucak i jedno pice>+<5000 e vencanica+vencano 0delo sa Cipicama 1200e Boss,Armani,Verrsace?>ja neznam sta njih dvoje sa time prikazuju ljubomoru drugih, a sve je to vestacki naduvano u ceni!! Jadni,Bedni,Zalosni-posle 1-2godine razvod itd,itd,itd, hahahahahahaha "Srpska posla"

Kala

28-04-2019 15:44h
A ona bese sa Kosova? Skromno devojce...

arinela

07-06-2019 21:43h
ma novine to napuhavaju, ja verujem da niko o tom njih nije ni pitao, al i da jest tako glamurozno , ako mogu i jos povrate u darovima taj novac, njihov ceif
samo da napomenem da su oboje prelepi i stvarno trebaju, ako mogu i lepe stvari da oblace, markirano je bolje od bofl robe
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: