PRAVA LJUBAV

SLAVNI DIZAJNER STAO NA LUDI KAMEN: Oženio se Mark Džejkobs (FOTO)

1

Omiljeni dizajner poznatih ozakonio je svoju dugododišnju vezu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najomiljenijih dizajnera bogatih i slavnih Mark Džejkobs, čije su cipele i torbice odavno osvojile svet, ove je subote u društvu najbližih prijatelja proslavio jedan od najvažnijih dana u svom životu.

 

Modni kreator je ozakonio svoju dugogodišnju vezu s bivšim manekenom Čarlijem Defrančeskom u jednom restoranu na Menhetnu.

 

foto: Profimedia

 

Da je uplovio u bračne vode Džejkobs se pohvalio se na svom Instagram profilu, objavivši fotografiju svoje ruke na kojoj je vidljiva burma, ali stavivši u fokus manžetne izrađene od oniksa u obliku pingvina, dar Fabija Zambernardija, dizajnera Prade i Miu Miu.

 

- Sve je u detaljima. Pingvini u svom životu imaju samo jednog partnera i to je za ceo život. Savršeni primer vernosti – napisao je uz fotografiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Jacobs (@themarcjacobs) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Jacobs (@themarcjacobs) on

 

Među zvanicima na svadbi bile su brojne poznate ličnosti, među kojima su manekenke, glumice, modne urednice i sve druge muze slavnog kreatora.

 

foto: Profimedia

 

Inače, Čarlija je Mark zaprosio pre tačno godinu dana, i zbog toga završio na naslovnicama svih časopisa, a venčanje je održano samo dan nakon Defrančeskovog rođendana.

 

 

makonda-tracker