neobično

TURSKA BRUJI O OVOM VENČANJU: Zvezde telenovela napravili VAŠAR od SVADBE

0

Turski glumci Džansu Tosun (30), lepa Ajsen iz serije “Zlatareva kći”, i Erkan Kolčak Kostendil (35), nesrećni Mehmet, Narinin brat iz “Milosti”, venčali su se nedavno i priredili zabavu o kojoj mediji ne prestaju da pišu.

Publika je pamti kao lepu Ajsen iz serije 'Zlatareva kći
Publika je pamti kao lepu Ajsen iz serije "Zlatareva kći"foto: Youtube Printscreen

Želja mladog bračnog para je bila da ceremonija venčanja bude vanserijska, piše Lepa & Srećna.

 

Svaki zaljubljeni par sanja da njihovo venčanje bude jedinstveno i da kao takvo ostane u večnom sećanju i njima i njihovim gostima, a ovo je bilo baš takvo.

 

Ljubav među njima je planula pre dve godine, na setu serije “Familija”. Serija je, nažalost, bila kratkog veka, potrajala je svega deset epizoda, ali je njihova veza jačala pa su se odlučili na brak.

 

 

A post shared by Cansu Tosun (@cansutosun) on

 

Na svadbu su malo pričekali. Erkan je, naime, u hit seriji “Čukur” ostvario fantastičnu ulogu i nakon višegodišnje glumačke karijere definitivno postao zvezda, ali cena za to je hronični nedostatak slobodnog vremena. No, što se čeka, to se i dočeka.

 

 

Zaljubljeni par je priredio svadbu u okolini Antalije. Zakupili su jedan prelepi hotel, zapravo kompleks drvenih kuća sa svim bitnim sadržajima. Jer njihova je želja bila da im svadba bude vanserijska, vesela, u prirodnom okruženju sa mnogo zabavnih sadržaja. Ukratko, poput vašara.

 

Želimo da naš najsrećniji dan bude poput vašara”, često su ponavljali. Ideja se dopala i njihovim gostima od kojih su mnogi stigli iz Holandije i Nemačke, gde je Džansu i rođena, zatim iz Istanbula i Burse.

 

 

 

A post shared by Cansu Tosun (@cansutosun) on

Veče kane, koje je mlada priredila u petak 10. avgusta, nije bilo baš sasvim u skladu s tradicijom, jer nije bilo tradicionalno ukrašene odeće specijalno namenjene za tu priliku, ali je očigledno bilo i te kako veselo. Sledeće jutro je počelo časom joge, što je takođe najavilo da je pred gostima vašarski dan.

 

Sve dalje se odvijalo napolju, gosti su nakon same ceremonije odabrali komotnu odeću. Čak su i mlada i mladoženja bili bosi, on i u bermudama. Ali zato veselja i zabave nije falilo.

 

 

A post shared by Cansu Tosun (@cansutosun) on

Najveseliji su bili Džejda Duvendži i njen suprug Bulent Šakrak, svedok na venčanju, koji su na svadbu došli sa decom, kćerkom Melisom i jednogodišnjim sinčićem Alijem, zatim Gokče Bahadir i Lidija Lejla Tugutlu.

 

 

makonda-tracker