SPEKTAKULARNo slavlje

Najveće zvezde naše estrade zapevale na VENČANJU GODINE: Evo kojom pesmom je Lepa Brena DOVELA ATMOSFERU DO USIJANJA (VIDEO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

shakiri

22-06-2018 12:27h
Gospodin Filip je poznat po tome sto mu je otac ex teniser, zena mu je pobedila na takmicenju pevacica, i kum mu je poznati kosarkas, znaci preko roditelja i poznanika je stekao ugled u drustvu... Filipe bravo!
Naravoucenije, nije uvek potrebno da se postigne neki uspeh da bi bio poznat i omiljen u srbiji dovoljno je biti egocentrik i halav...

xaka

22-06-2018 12:31h
Filip je uveo novo zanimanje u srbiji, zove se "nosilac decjeg uzrasta poznatih roditelja"!

berami

22-06-2018 12:32h
Poznat sam po tome sto ranije nisam bio poznat...

srpska silikonska svadba stoleca

23-06-2018 12:45h
izgleda da u srbiji najbojlje uspevaju silikoni.i sve imaju zube po istome kalupu uradjene., tako kad govore jedva sastavljaju usta..brenda je prvi primer...a tek govor, boze dragi kako ruzno svi govore, narocito zene...aonaj neki muzicar petrovic u svakoj drugoj reci "ovaj"...ps. imate nova 4 S...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: