uslovi koje mora da ispuni

Ovo je žrtva koju kraljevska porodica očekuje od Megan Markl nakon venčanja: Slede joj neočekivane sankcije!

0

Venčanje iz bajke 21. veka pretvoriće se za Megan u nešto suprotno.

foto: Profimedia

Svoju veštinu i snalaženje, po prvi put kao član kraljevske porodice, Megan će imati priliku da pokaže i ubrzo nakon venčanja. Prvi javni nastup svežeg bračnog para najavljen je već za utorak, kada će princ Hari i Megan učestvovati na događaju u Bakingemskoj palati povodom 70. rođendana princa Čarlsa (koji je inače u novembru).

 

Prva prekookeanska turneja očekuje ih nakon povratka s medenog meseca, a s obzirom da je strast prema dobrotvornom i filantropskom radu Megan pokazivala i pre upoznavanja princa Harija, ne treba sumnjati da će kao vojvotkinja taj posao da odrađuje besprekorno.

 

Javni nastupi i publicitet pružiće mogućnost da Megan u fokus stavi teme od ličnog interesa. Dok mnogi zbog njenih iskustava s glumom veruju da će pružati podršku umetnosti i organizacijama u vezi sa njom, Emili Neš smatra da će se Megan posvetiti pružanju podrške rodnoj ravnopravnosti, problematici kojom se u prošlosti bavio i princ Hari.

 

Ali iako sve izgleda idealno i Megan se do sada odlično snalazila, ne znači da se neće susretati s poteškoćama. Patriša Trebl, analitičarka kraljevske porodice iz Toronta, napominje da u počecima raspored obaveza može biti vrlo iscrpljujući.

 

– Koliko je to u početku iscrpljujuće govorila je princeza Dajana, a mislim i da je Sara Ferguson ovo spominjala. Neprestano ste u centru pažnje, a iako to izgleda kao da se pojave na nekoliko sati na nekom događanju, potpuno su iscrpljeni. Ali mislim da bi Megan mogla lakše da prolazi kroz to. Pre svega, iskreno je zainteresovana i iskreno znatiželjna, što vidimo iz njenih prethodnih iskustava. Tokom godina odradila je mnogo dobrotvornog rada i mislim da će biti zanimljivo – kaže Trebl.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker