uslovi koje mora da ispuni

Ovo je žrtva koju kraljevska porodica očekuje od Megan Markl nakon venčanja: Slede joj neočekivane sankcije!

0

Venčanje iz bajke 21. veka pretvoriće se za Megan u nešto suprotno.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Preseljenje u novu zemlju, promena religije, gašenje svog bloga i vrlo popularnih ličnih profila na društvenim mrežama samo su neki od ustupaka na koje je morala da pristane Megan Markl kao preduslov venčanja sa princem Harijem. S one strane Atlantika Megan je ostavila i brojne prijatelje, a morao je da ostane i jedan od njenih pasa.

 

Udaja za princa Harija i ulazak u kraljevsku porodicu donosi joj i nove kraljevske zadatke i uloge, koji uglavnom obuhvataju javne angažmane i predstavljanje kraljice. Uoči venčanja Megan je dospela pod “lupu” dobrih poznavalaca kraljevskih prilika, kao i nekih poznavalaca same Megan i njenog života pre princa Harija.

 

Nemoguće je u potpunosti predvideti kako će se Megan prilagoditi potpuno drugačijem načinu života, ali mnogi promatrači kraljevskih zbivanja primećuju da je još od objave veridbe s princem Harijem Megan pokazala da se odlično snalazi i nema problema s javnim nastupima. Novinarka Emili Neš, iz časopisa "Hello!" na osnovu do sada viđenih javnih astupa Megan širom Ujedinjenog Kraljevstva zaključuje da ona već sad sjajno obavlja taj posao.

 

– Artikulisana je, pametna, elegantna i srdačna – zapaža Neš i dodaje da je u Britaniji već stekla veliku popularnost.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker