svadba, svadba

Privlače ga žene s JAVNE SCENE: Posle veza s Jovanom Joksimović i Aleksandrom Radović, Aleksandar Zeremski ženi se poznatom pevačicom

4

Biznismen koji iza sebe ima jedan brak i burne veze s dve poznate dame venčaće se 13. maja sa Divnom Ljubojević, poznatom interpretatorkom duhovne muzike.

foto: Vladimir Šporčić/promo
foto: Vladimir Šporčić/promo

Venčanje Divne Ljubojević i Aleksandra Zeremskog zakazano je za 13. maj u manastiru Vavedenje Presvete Bogorodice, u kom je ona sa deset godina počela da uči pevanje.

 

Par se upoznao 2011. preko zajedničkih prijatelja, a godinama pre toga družila su se njihova deca. Divnin sin iz prvog braka Konstantin i Aleksandrova ćerka Manja pevali su u horu "Melodi", kojim Divna diriguje, a u kome danas peva i Aleksandar.

Nas dvoje nismo ljudi koji bi pričali o intimnim stvarima. To je , ipak, nešto što želimo da sačuvamo samo za nas," rekla je Divna za magazin "Gloria".

Njen budući mladoženja poznat je javnosti zbog burne veze sa Aleksandrom Radović, sa kojom je 2010. dobio i ćerku, kao i zbog veze sa voditeljkom Jovanom Janković, koja se kasnije udala za Željka Joksimovića.

 

 

makonda-tracker