PRIČA NEDELJE

Aleksandra Prijović ekskluzivno za Glossy nekoliko dana pre nego što je Filipu rekla "da": Zaprosila bih ja njega, ali to je muški posao

1

Mlada muzička zvezda i sportski menadžer odlučili su da svoju ljubav krunišu brakom, a slatke planove prave u Americi, gde slave i Dan zaljubljenih

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

 

Popularna pevačica Aleksandra Prijović, koja trenutno uživa u čarima Floride u društvu svog izabranika Filipa Živojinovića, kasno sinoć podelila je fotografiju prelepog vereničkog prstena, otkrivši tako da je isprošena.

 

- Rekla sam da - napisala je buduća mlada.

 

 

Svega nekoliko dana ranije, mlada muzička zvezda ekskluzivno za Glossy dala je intervju u kom se osvrnula na njihovu vezu i izrazila nadu da će se uskoro zavetovati na večnu ljubav...

 

Otkako su pevačica Aleksandra Prijović (22) i njen izabranik, sportski menadžer Filip Živojinović (32), otpočeli romansu 15. novembra 2015. godine, venčanje i zajednički život često su bili tema razgovora koji se nametao u javnosti. Aleksandra je uvek odgovarala sa osmehom, naglašavajući da ona priželjkuje sve te lepe trenutke, ali da im još nije vreme. Ipak, poslednjih godinu dana, ona i Filip uglavnom su posvećeni jedno drugom, kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Bliskost i povezanost mladog para još jedna je potvrda da su stvoreni jedno za drugo, a ispostavilo se da je baš ova godina idealna da u njoj krunišu svoju vezu.


- Na poslovnom polju sam dala sve od sebe i ostvarila ono o čemu sam sanjala. Mnogo radim, hvala bogu, i ne žalim se na posao. Prezadovoljna sam svojim albumom, pesmama i spotovima. Napravila sam veliki korak, a uspeh je evidentan. Odlučila sam da u ovoj godini malo usporim i posvetim se nekim drugim stvarima, na primer porodici. Zašto ne bih razmišljala o proširenju porodice i venčanju? Šta da čekam više? U tome jeste poenta života. Ove godine želim to, a i Filip takođe - kaže pevačica ekskluzivno za Glossy.

 

Posle porodičnog odmora, koji su proveli na Tajlandu i Maldivima početkom godine, Aleksandra i Filip otputovali su u Ameriku, gde je mlada zvezda "Granda" imala uspešnu turneju. Tamo ih je zatekao i Dan zaljubljenih, koji će obeležiti romantičnom večerom.


- Slavimo Dan zaljubljenih, to se podrazumeva. Ali ne mogu da kažem da tom datumu pridajemo neki poseban značaj. Nama je svaki dan praznik ljubavi i konstantno se trudimo da pokazujemo jedno drugom emocije - priznaje pevačica, koju po povratku u Srbiju očekuje još nekoliko unapred zakazanih nastupa, a nakon toga, polako će početi s pripremama za glamurozno venčanje. Po pažnji koju njih dvoje inače privlače, biće to događaj godine. Mladi par ove lepe vesti najpre je saopštio članovima svojih porodica, s kojima neguju prisne i harmonične odnose. Aleksandra je oduvek govorila o tome koliko joj podrška Filipovih roditelja znači, kao i njegove braće i sestre.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker