izbor mesta je pomalo iznenađujući

Po gledanosti će nadmašiti i Vilijamovo: Određen datum venčanja princa Harija i Megan Markl!

0

Nakon što su objavili da su se britanski princ i američka glumica verili, iz Kensingtonske palate stiže i vest o tome kada ćemo gledati romantičnu ceremoniju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Par koji se zabavlja, ako verujete američkim medijima, nešto više od godinu dana sledeće godine staće na ludi kamen! Otkad su princ Hari i Megan Markl potvrdili da će zajedno ostariti, svetska štampa ne može da se zasiti detalja o njihovoj vezi, a sada nam stiže najvažnija vest: venčanje će se održati 19. maja sledeće godine!

 

1 / 12 Foto: Profimedia

 

Ceremonija venčanja će biti održana u Kapeli Svetog Đorđa u zamku Vindzor, koja je sagrađena davne 1348. godine. U njoj je sklopljen veliki broj brakova u britanskoj istoriji, a u ovoj kapeli su se, između ostalih, venčali Harijev otac princ Čarls i Kamila Parker.

 

Kad kraljica spusti viljušku, svi prestaju da jedu! 10 najčudnijih pravila kojih Kejt Midlton mora da se pridržava

 

Naravno, planiran je i televizijski prenos ove romantične ceremonije, a portal TMZ procenjuje da bi on mogao da nadmaši čak i gledanost venčanja princa Vilijama i Kejt Midlton jer bi veći broj Amerikanaca želeo da uživa u trenutku kada njihova sugrađanka Megan ulazi u kraljevsku porodicu. Prenos venčanja Vilijama i Kejt je, inače, pratilo 23 miliona Amerikanaca, 27 miliona Britanaca i ogroman broj ljudi iz ostalih krajeva planete.

 

Kako je izgledalo prvo venčanje Megan Markl, saznajte OVDE.

makonda-tracker