ranije nego što ste mislili

Za svoje venčanje odabrala je luksuznu destinaciju: Dara Bubamara staje na ludi kamen (FOTO)

0

Iako je ostala zagonetna po pitanju svog ljubavnog odabira, Dara Bubamara se nedavno odlučila da svoju ljubav sa poznatim košarkašem kruniše. 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Dara Bubamara (41) uveliko planira venčanje sa 17 godina mlađim košarkašem Nemanjom Bezbradicom, s kojim je u vezi tek šest meseci. Kako saznaje Kurir, folkerka i sportista organizuju svadbu u Dubaiju!

 

Marina Visković staje na ludi kamen: Bajkovito venčanje zakazano za maj (FOTO)


Pevačica uporno pokušava da sakrije privatni život, a posebno mlađanog momka, s kojim nikad nije viđena u javnosti. Njeni prijatelji, oni malobrojni koji su imali priliku da upoznaju Nemanju, kažu da su njih dvoje idealan par i ne čudi ih što su odlučili da se venčaju posle pola godine zabavljanja.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Dragana Udovičić

 

Darina drugarica rekla nam je da joj se pevačica poverila da će njeno i Nemanjino venčanje biti odmah posle koncerta u Areni.

 

Nije Veljko, nisu ni prijatelji: Seki Aleksić jedan gest ulepšao rođendan! (FOTO)

Nije mi otkrila kada ju je Nemanja zaprosio, ali mi je u poruci napisala da će svadba biti u Dubaiju posle njenog koncerta u Areni. To znači da će venčanje verovatno biti početkom leta sledeće godine. Dara obožava Dubai, često ide tamo na odmor, pa pretpostavljam da je njena ideja bila da se tamo venča s Nemanjom. Ona je juče otišla u Dubai da bi se odmorila, ali i zakazala hotel u kojem će se udati. Nemanja je sve to prepustio njoj, ne meša se u njen izbor", rekla nama je pevačicina prijateljica, koja je zamolila da joj ne pominjemo ime.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Vladimir Šporčić

Darin dečko nije mogao da otputuje s njom zbog obaveza prema klubu, pa je pevačica povela sina Kostu.

 

Dara Bubamara u vatrenom poljupcu sa Suzanom Mančić! (FOTO)

Nemanja je uplatio taj aranžman davno, ali su mu iskrsle obaveze, pa zato nije mogao s njom. To ga je koštalo oko 5.000 evra. Njih dvoje će verovatno otići sami na odmor posle Nove godine",kaže naša sagovornica.

 


 

 

 

makonda-tracker