otkriveni prvi planovi

On ipak može da bira: Venčanje princa Harija neće biti ni nalik svadbi princa Vilijama i Kejt Midlton

0

Za razliku od svog starijeg brata Vilijama, koji je pre šest godina priredio jedno od najglamuroznijih kraljevskih venčanja, mlađi Hari sa svojom odabranicom Megan Markl sanja o mnogo skromnijoj varijanti...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Iako je život 33-godišnjeg princa Harija daleko od uobičajenog i svaki njegov moment od rođenja se pomno pratio u medijima, on ne želi veliko, raskošno i ekstravagantno venčanje.

 

Mislili su da ih niko ne gleda: Princ Hari i poznata glumica prvi put uslikani kao bilo koji zaljubljeni par (FOTO)

Princ mašta da taj čin ostane intiman i što je više moguće privatan, baš kako je to rade parovi koji su javnosti nepoznati.

1 / 5 Foto: Profimedia

 

- Veliki spektakli i ceremonije su poslednje što želi. Zamišljam ga kako svoje venčanje održava u maloj Kapeli Svetog Džordža, koja je u sklopu dvorca Vindzor. To bi sigurno sprečilo da se ceo ljubavni čin pretvori u medijski cirkus i da se izgubi osećaj privatnosti za kojim Hari silno žudi - priča za Us Weekly izvor blizak slavnom princu.

 

To, međutim, ne znači da članovi kraljevske porodice koji su medijski eksponirani neće prisustvovati kao gosti na venčanju. Naprotiv, u prvim redovima će biti upravo Harijeva baka kraljica Elizabeta II.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker